Mijn 6 favoriete blogs die ik vaak lees

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Denk aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee? 

Vandaag vertel ik jullie iets meer over mijn 6 favoriete blogs. Nu ik zelf ook steeds actiever wordt met bloggen en nu aardig in een goede flow zit, vind ik het leuk om ook wat meer artikelen van mijn mede schrijfsters te lezen. Eerst las ik alleen blogs over voeding, gezondheid en sport, maar de laatste tijd vind ik het ook steeds leuker om gewoon persoonlijke/lifestyle blogs te lezen.

 

Wanneer lees ik een blog?

Natuurlijk spelen er veel factoren mee wanneer je verschillende blogs leest en ook blijft lezen. Zelf vind ik de persoon achter de blog en de manier van schrijven een van de belangrijkste dingen om toch weer terug te komen naar een blog. Een vleugje sarcasme en hier en daar een grapje is wat mij betreft altijd goed en daarnaast leest het lekker weg. Daarnaast is het tof om persoonlijke blogs te lezen en er ook daadwerkelijk achter te komen hoe de schrijfster eigenlijk is.

Mijn 6 favoriete blogs

Ook goede fotografie skills en een mooie layout zijn dingen waar ik op let bij een andere website. Wanneer een blog eruit ziet als een mislukte kermis met allerlei verschillende kleuren en lettertypen, zal ik al snel op het kruisje klikken. Net als een goede navigatie, laadtijd en een makkelijke template spelen ook een rol wil je nieuwe bezoekers terug laten komen.

Mijn 6 favoriete blogs

1 | Fitwithmarit
Marit schrijft heel leuk en informatief over voeding, gezondheid en sport. En nee, dit zijn geen onwaarheden die de wereld ingebracht worden, maar goed onderbouwde artikelen waar je echt iets aan hebt! Natuurlijk kun je ook super lekkere recepten vinden op Marit haar blog, ik raad zeker de eiwitrijke zwarte bonen brownie aan!

2 | Lisanneleeft
Lisanne blogt al sinds 2010 en heeft nu in al die jaren een onwijs toffe mind- en lifestyleblog opgezet. Ook al schrijft ze met veel positiviteit, zij laat ook zien dat het af en toe niet zo goed met haar gaat. Deze blogster is eerlijk en geeft je naast leuke tips ook een andere kijk op het leven!

3 | Jenniefromtheblog
Dit is ook zeker een van mijn favoriete blogs om te lezen! Jennie schrijft al ongeveer zeven jaar lang. Zij heeft een onwijs leuke lifestyle blog waar je ontzettende handige lijstjes en tips kunt vinden. Ook ben ik stiekem een beetje jaloers op haar mooie vakantie kiekjes..

4 | Fantesstiq
Dit mens is geweldig. Hou je van droge en sarcastische humor? dan ben je bij Tess aan het juiste adres. Met haar prachtige bos krullen zet Tess de meest hilarische blogposts online. Piemels, blogkutten, tieten, je vind het allemaal op haar blog en het is hilarisch!

5 | Acupoflife
Ben je een creatief persoon, gek op DIY’s en dol op het leven? Dan is de blog van Shifra het zeker waard om eens op te koekeloeren. Door haar enthausiasme en positiviteit kan Shifra jouw dag meteen weer opfleuren. Naast DIY’S, kun je ook artikelen vinden over interieur, recepten en reizen. Altijd leuk en erg inspirerend!

6 | Blogaholic
Zelf bezoek ik Blogaholic vaak wanneer ik weer eens iets wil veranderen of optimaliseren aan mijn website. Je kunt hier onwijs goede tips vinden als je zelf een website hebt of juist wilt beginnen! Meer bezoekers krijgen, geld verdienen met je blog en ideeën genereren, je vind het allemaal op Blogaholic!

Dit waren mijn 6 favoriete blogs die ik bijna dagelijks wel even bekijk. Wie is jouw favoriete blogger?

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Claire van Vrijberghe de Coningh
  maart 6, 2017 at 2:03 pm

  Wat een fijn lijstje!! Uiteraard ken ik Jennie al, maar de andere blogs ga ik direct even bekijken. Leuk!
  Fijne dag! Liefs! x

 • Reply
  Nora
  maart 6, 2017 at 6:15 pm

  Leuk dit! Fantesstiq ken ik helemaal niet! (en de site werkt nu niet…), maar deze ga ik zeker bekijken!
  Ik kijk vaak op ikbenirisniet.nl, of gewoonwateenstudentjesavondseet (leuke weekoverzichten!)

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 6, 2017 at 7:22 pm

   Ze is echt hilarisch! Die blogs zijn inderdaad ook leuk om te lezen!

 • Reply
  veronique
  juni 11, 2018 at 12:59 pm

  Leuk lijstje! Binnenkort even verkennen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge