Bucketlist 12 hotspots in Amsterdam

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Maar denk ook aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee? 

Hotspots in Amsterdam

Er zijn veel leuke hotspots in Amsterdam waar je onwijs goed en lekker kunt eten. Heel leuk, maar hoe kom je er nou achter waar je echt echt echt een keer kunt genieten?

Het leuke aan Instagram en jullie, is de interactie. Ik vind het zo leuk dat wanneer ik jullie iets vraag, zoals dat ik deze keer vroeg naar leuke hotspots in Amsterdam, dat ik dan zo onwijs veel leuke tips van jullie krijg! Daarom heb ik door de enorme lijst aan keuzes, een bucketlist gemaakt. Hierdoor weet ik dankzij jullie waar ik de komende tijd heen kan gaan!

1 | De Drie Graefjes

Hotspot in Amsterdam

De Drie Graefjes staat met stip op nummer 1. Er waren ontzettend veel mensen die me deze Amsterdamse hotspot aanbevolen. Wanneer ik een keer in the mood ben voor grote stukken cake (twentyfourseven), ga ik zeker hierheen!

www.dedriegraefjes.nl

 

2 | Coffee & Coconuts

Hotspot in Amsterdam

Nog nooit eerder hoorde ik deze naam voorbij komen, maar toen ik stiekem het menu op de site doorlas, kreeg ik meteen honger. En ze hebben bacon, dus ik ben verkocht.

www.ctamsterdam.nl

 

3 | Pluk Amsterdam

Hotspot in Amsterdam

En ook hier wil ik graag een keer aanschuiven. Met ruim 27 duizend volgers op Instagram, kun je wel zeggen dat ze aardig wat tevreden klanten hebben!

www.pluk-amsterdam.com

 

4 | Sla Amsterdam

Hotspot in Amsterdam

Deze tent is een biologische salade bar, de naam zegt het dus eigenlijk al. Echt een hotspot waar zeker de hashtag #healthy bij past.

www.ilovesla.com

 

5 | Yoghurt Barn

Hotspot in Amsterdam

Ik ben al een keer in de Yoghurt Barn van Den Haag geweest. Daar genoot ik intens van het lekkere eten en leuk gezelschap. Nu wordt het misschien tijd om de Yoghurt Barn van Amsterdam ook een keer te bezoeken!

www.yoghurtbarn.nl

Ik schreef er ook een blog over, die lees je hier!

 

6 | Dr. Blend

Hotspot in Amsterdam

Ook hier ben ik een keer langs geweest en heb daar genoten van een frisse salade en een pittige gember smoothie. Deze hotspot in Amsterdam staat op mijn bucketlist omdat er nog zoveel op de menu kaart stond waar mijn maag spontaan van begint te knorren!

www.drblend.nl

 

7 | Mook Pancakes

Hotspot in Amsterdam

De naam Mook Pancakes werd ook een aantal keer genoemd onder mijn foto op Instagram. Ik ben gek op pannenkoeken, dus kom maar op!

 

8 | Corner Bakery

Wanneer je een beetje actief bent op Instagram, zul je deze hotspot vast al een aantal keer voorbij hebben zien komen. Door de goddelijke gerechtjes en de opvallende milkshake is dit een echt Instagram hotspot!

 

9 | Beter & Leuk

Hotspot in Amsterdam

De naam klinkt al erg gezellig en ook de menu kaart heeft me overtuigd om hier een keer een hapje te gaan eten. Ik bedoel hallo, een Healthy Chocoladebrownie en Carrot Cake hoef je geen twee keer tegen mij te zeggen..

www.beterenleuk.nl

 

10 |East Side

Hotspots in Amsterdam

New York Hotwings, Chicken & Waffles en Classic Benny. Al deze namen zorgde ervoor dat ik direct begon te watertanden. YUM!

 

11 | Roots

Hotspots in Amsterdam

Ook hier bekeek ik online hun menu kaart.. SHOTS?! Oh, met groente enzo.. Ook lekker!

www.rootsamsterdam.nl

 

12 | Bar Spek

Hotspots in Amsterdam

Helaas vond ik geen Menu kaart online, maar als deze hotspot Bar Spek heet, ga ik hier zeker een keer heen!

www.barspek.nl

 

Ik ben zoals je ziet voorlopig nog wel zoet met deze nieuwe hotspots in Amsterdam! Wie gaat er gezellig met me mee om dit lijstje af te werken? Wanneer ik bij een hotspot ben geweest zal ik er uiteraard een review over schrijven! Net zoals deze review!

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Als je het leuk vind om op de hoogte gehouden te worden van mijn posts, zou ik het leuk vinden als je hieronder jouw email in wilt voeren. Ik ben hier nog druk mee bezig, maar ik zou het tof vinden als je het alvast zou willen doen!

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sabrina
  april 13, 2017 at 7:00 am

  Dringend eens een bezoekje aan amsterdam inplannen!

 • Reply
  Lisa
  december 5, 2017 at 10:17 am

  Het ziet er eigenlijk allemaal heerlijk uit. Moeilijk om te kiezen tussen al deze restaurant.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge