Sparkly Specials: Mijn 6 meest gebruikte en handige apps

Naast Whatsapp, Instagram, Facebook en Snapchat staat mijn Iphone ook vol met andere praktische apps die ik dagelijks gebruik. Iedere dag draag ik mijn rosé gouden Iphone 6 S overal mee naartoe, net als jullie allemaal. Maar welke handige apps staan er op mijn pokkie?

Het leuke is dat iedereen dat natuurlijk voor zichzelf kan bepalen. En ook al krijg ik iedere dag een paar keer de melding in mijn scherm dat mijn opslag bijna vol is, dan verwijder ik nog liever foto’s, gesprekken en contacten dan dat ik een van deze apps verwijder!

1 | Pinterest
Naast Instagram vind ik Pinterest ook een heel tof platform waar ik mijn inspiratie vandaan kan halen. Je kunt op deze app zelf zogenaamde ‘borden’ creëren waarop jij foto’s op kunt slaan. Zo heb ik bijvoorbeeld een bord met allerlei coole outfits, een bord met inspirerende quots en een bord met allemaal foto’s van verschillend interieur.

Volg mijn Pinterest account hier!

2 | Dropbox
Deze app maakt het delen van documenten ontzettend gemakkelijk. Zo kun je samen met je projectgroep een map aanmaken waarin iedereen zijn of haar opdrachten ‘dropt’, maar je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijk foto’s van de computer naar je telefoon versturen!

Deze app gebruik ik dagelijks voor mijn foto’s en bestanden. Je kunt hem gratis downloaden maar je moet wel betalen wil je meer ruimte hebben om bestanden te delen.

3 | Youtube
Tegenwoordig heeft iedereen een Youtube account en ik sinds kort ook! Zelf volg ik standaard een aantal Youtubers waarvan ik hun video’s vaak tijdens mijn cardio bekijk. Maar ik gebruik Youtube de laatste tijd ook steeds vaker voor lesstof die ik niet begrijp. Het is voor mij veel fijner om die stof dan uitgelegd te zien worden door een persoon in plaats van lezen uit een schoolboek.

Vind je het leuk om mijn video’s te zien? Abonneer je dan gratis via de rode knop!

4 | Spotify
Zonder muziek kan ik niet normaal functioneren. Ik luister muziek tijdens het sporten, het reizen, wanneer mijn kamer weer eens een bende is en het echt opgeruimd moet worden en zelfs als ik aan het douchen ben. Eerst gebruikte ik een onhandig en illegaal appje waar niet eens alle nummers op te vinden waren. Maar sinds een tijdje gebruik ik Spotify om muziek te luisteren. Love it!

Spotify is gratis te downloaden, maar je betaald wel een klein bedrag per maand om de muziek te beluisteren.

5 | VSCO
Voor de mensen die zich afvragen op wat voor manier ik mijn foto’s bewerk, dat doe ik dus met deze app! Ik zal binnenkort een blog schrijven waarin ik stap voor stap uitleg wat ik precies doe als jullie dat leuk vinden. Met VSCO kun je enorm veel kanten opgaan wil je een foto leuk bewerken. In het begin was het ook voor mij een waas, maar je leert het snel genoeg.

Ik heb een tijdje alleen maar filter A5 gebruikt, maar daarna stapte ik al snel over op F2 en HB1. Daarna is het puur en alleen spelen met het contrast, de helderheid en de warmte!

6 | UNUM
Nu we het toch over foto’s hebben, is dit wellicht een toffe app voor de Instagram lovers. Deze app gebruik ik om ervoor te zorgen mijn Instagram feed overzichtelijk blijft en ook mooi aansluit op elkaar. Je kunt hierin foto’s verschuiven zodat je goed kunt zien wanneer je het beste een foto kunt posten.

Ik gebruik deze app niet altijd, mijn Instagram is toch lekker chaotisch!

7 | Fitbit
Sinds een paar weken geleden heb ik mijn Polar omgeruild voor een Fitbit Charge 2, en ik moet zeggen dat ik er erg over te spreken ben! In het begin moest ik een beetje wennen omdat ik natuurlijk iedere dag een Polar horloge droeg. Maar ik durf nu te zeggen dat dit horloge fijner is. Volgende week zal er een uitgebreide review online komen te staan waarin ik alle ins en outs over deze gadget deel!

Via de FitBit app kan ik zo onwijs veel in de gaten houden. Niet alleen mijn stappen, calorieën en hartslag worden gemeten, maar ook mijn slaapritme, hoeveel trappen ik heb gelopen en de hoeveelheid water dat ik drink wordt bijgehouden in de app. Onwijs handig en stiekem ook een beetje verslavend..

8 | MyFitnessPal
Deze app is vast en zeker niet onbekend bij vele van jullie. De laatste paar weken heb ik iets minder goed op mijn voeding gelet, en dat is ook wel te zien. Met MyFitnessPal kun je precies bijhouden wat je allemaal binnen hebt gekregen qua calorieën, macro nutriënten, vitamines en mineralen.

Op deze manier kan ik samen met de FitBit app zien of ik een overschot of tekort aan bijvoorbeeld mijn calorieën heb!

Dat waren ze alweer. Mijn 8 meest gebruikte apps op mijn telefoon. Wat is jouw favoriete app waar je niet zonder kunt?

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge