10 lekkere recepten die je zeker eens moet maken

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Denk aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee?

In deze blogpost laat ik jullie mijn 10 favorieten en lekkere recepten zien. Als die hard foodie was het moeilijk om een goede top 10 te maken, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik laat de foto’s voor zich spreken en zal er geen gebrabbel bij zetten. Klik op de foto om het hele recept te zien!

10 meest lekkere recepten

Crêpes met banaan en pindakaas 

lekkere recepten

 

Oreo cheesecake

lekkere recepten

 

Avocado burgers

lekkere recepten

 

Kip gorgonzola

lekkere recepten

 

Spinazie lasagne met Huttenkase

lekkere recepten

 

Bloemkoolpizza

lekkere recepten

 

Pannekoekjes met pompoen

lekkere recepten

 

Gezonde quiche van zwarte rijst

lekkere recepten

 

Gevulde avocado met zalm

lekkere recepten

 

Appel cake

lekkere recepten

 

Dit waren mijn 10 favorieten recepten. Ik zou het super leuk vinden als je mij zou laten weten wanneer je er zelf een geprobeerd hebt doormiddel van een foto!

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Dailydaphne
  maart 13, 2017 at 10:08 am

  Omg, die oreo cheesecake ziet er echt zoooo lekker uit!? Ik ga ‘m zeker eens maken!

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 13, 2017 at 4:45 pm

   Moet je ook echt doen, hij is echt goddelijk!

 • Reply
  Priscilla
  maart 13, 2017 at 10:22 am

  Oh, die Oreo Cheesecake ziet er hemels uit. <3. Crepes met banaan zijn hier in huis ook favoriet, maar wij vervangen de pindakaas voor nutella, yum! De gerechten met avocado sla ik sowieso even op want ik ben gek op avocado.

  Oh, en als ik jou nog een tip mag geven. Probeer eens de oreo monchoutaart van Gewoon Wat een Studentje 's Avonds eet. Die is hemels! Ik maak hem standaard met verjaardagen en er blijft geen kruimeltje over. Die taart valt bij iedereen in de smaak.

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 13, 2017 at 4:45 pm

   Thanks voor de tip, ga meteen even kijken!

 • Reply
  Fallon Christy
  maart 13, 2017 at 10:27 am

  De bloemkoolpizza staat al heel lang op mijn lijst om eens te proberen. Dus binnenkort zeker doen!

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 13, 2017 at 4:45 pm

   Geeft wel een zooitje in de keuken, maar echt super lekker!

 • Reply
  Thomas Culinair
  maart 13, 2017 at 10:40 am

  Ziet er allemaal heerlijk uit, die bloemkoolpizza sla ik even op!

 • Reply
  Mitu
  maart 13, 2017 at 11:58 am

  Hmm, watertanden hier!
  Ik ga die avocadoburgers binnenkort proberen! Wel met een vegaburger, haha 🙂
  Leuk stukje 🙂

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 13, 2017 at 4:46 pm

   Thank you, ja die zijn echt goed. Ben benieuwd wat je ervan vindt!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge