Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder blogtag

Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder

Iedere week komt er een tag online en vandaag is het de beurt voor de Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder tag. Een hele mond vol, maar wel een enorm leuke tag! Deze leuke diepzinnige blogtag vond ik op deze blog. Lees gezellig mee en neem hem zelf ook over!

 

Wanneer zing je?
Ik zing heel veel. Vroeger toen ik nog op de basisschool zat ging ik na school altijd naar onze ‘computerkamer’ in mijn ouderlijk huis. Hier startte ik de computer op, ging naar youtube en bleef dan ongeveer drie uur lang liedjes met songteksten opzoeken om vervolgens luidkeels mee te zingen. Nu zing ik nog steeds vaak, maar vooral onder de douch, op de scooter en tijdens het uitgaan natuurlijk.

Beschrijf de laatste keer dat je hebt gevochten, voor jezelf of een ander.
Pittige vraag. Gelukkig heb ik op dit moment geen struggles of moeilijkheden waar ik voor moet vechten. Al heb ik af en toe wel nog eens een paniekaanval waar ik nog wel eens moeite mee heb.

Ben je snel emotioneel?
Ligt er een beetje aan in wat voor een situatie ik ben beland. Qua onzekerheid kan ik wel eerlijk zeggen dat ik snel emotioneel ben. Maar wanneer er een onenigheid is of zelfs een ruzie doet het mij niets. Ik ben ook lastig met liegen, puur omdat ik daar zelf ook niet van houd.

Hoe uit je jouw spiritualiteit? Waar geloof jij in?
Ik geloof in best veel dingen. Mijn kamer staat vol buddha’s, ik ben heel bijgelovig en heb ook wel een beetje last van dwangneurose. Gelukkig niet heel heftig. Meer dat ik iets heb met even getallen en dingen moet tellen. Meer lees je hier.

Wie maakt jou aan het lachen?
Mijn vriend. Al ben ik ontzettend boos en probeer ik dan ook mijn zo boos mogelijke gezicht op te zetten, duurt dit ongeveer 6 seconden. Ik kan niet boos blijven, echt niet. Hij is gewoon te grappig. Oja, ik kan ook echt stuk gaan om films zoals Bridesmaids en de serie Modern Family.

Werk je om te leven of leef je om te werken?
Ik werk om te leven. Ik vind werken leuk, maar ik vind vrij zijn toch net iets leuker. Mijn blog is bijvoorbeeld ook gegroeid van hobby naar werk, en dat is toch top!

Lees ook: Alles over mijn blog: de ultieme blogger tag!

Wie bewonder jij en waarom?
Ik bewonder denk ik niet iemand specifiek, maar wel een groep mensen. Mensen die geen toekomst meer hebben maar toch dagelijks met een glimlach op hun gezicht staan, mensen die vechten voor iets wat ze graag willen, mensen die voor ander klaarstaan en vooral ook mensen waarop je kunt bouwen. Gewoon, mensen die positief in het leven staan maar zelf ook weten dat niet alles rozengeur en maneschijn is.

Dit was hem alweer, de Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder blogtag. Weet jij nog een leuke tag die ik volgende week kan beantwoorden? Neem deze tag ook zeker over op jouw eigen blog en laat het mij dan weten!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder tag - De wereld van Bryan
    september 25, 2017 at 12:46 pm

    […] zag bij Kyara Esteva de “Zing,vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder tag” voorbij komen, aangezien ik het […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge