DIARY: YOGHURT BARN ONTBIJTDATE

wit

Hoe gaaf is het om met een groep meiden te ontbijten, terwijl je elkaar nog nooit hebt ontmoet? Tenminste, ik niet. Nog leuker, allemaal meiden met dezelfde interesses!

{"total_effects_actions":2,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":2,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":2,"uid":"71B059C4-C7E3-4A3E-8DC7-C7B40571C6E8_1458033862019","width":2508,"photos_added":0,"total_effects_time":138708,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":1,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":0,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"origin":"gallery","height":3344,"total_editor_time":160760,"brushes_used":0}

Dankzij lieve Tirza (@foodzbytirza) mochten wij deze morgen genieten van een heerlijk uiteenlopend ontbijt in de Yoghurt Barn in Den Haag. Deze leuke hotspot is nog niet zo heel lang geleden geopend en ziet er van binnen (ook van buiten) super uit. Natuurlijk kwam ik weer ruim op tijd, zeg maar gerust een half uur te vroeg, en kon ik daarom nog even gezellig kletsen met Tirza. Na ons eerste kopje thee kwamen de rest van de dames binnen wandelen.

De meeste van ons hadden al een lange reis achter de rug, maar dat werd al gauw vergeten op het moment dat ons ontbijt werd geserveerd. Drie volle dienbladen die op bovenstaande foto zijn weergegeven kwamen onze kant op. Naar de uitleg heb ik niet echt geluisterd omdat er in m’n hoofd hysterisch het woord ‘voedertijd’ rondvloog.

Natuurlijk werden er voordat we konden beginnen, heel wat plaatjes van het ontbijt geschoten. Natuurlijk deden we dat pas nadat we een goede plek met een mooie lichtval hadden gevonden. En dat zag er voor de rest van de gasten best hilarisch uit denk ik..

 

IMG_4798

 

Het was een gezellige ochtend met veel eten, heel veel kopjes champagne thee (plus veel toiletbezoekjes), hele leuke gesprekken en ook nog cadeautjes voor Tirza! Stuk voor stuk allemaal leuke meiden. Toch gek dat je zo’n leuke ochtend kan hebben met allemaal onbekenden. 

Hieronder nog een kleine impressie om te laten zien hoe gezellig het was. Lieve Tirza, bedankt voor de uitnodiging en de gezelligheid en hopelijk zie ik jullie allemaal snel weer!

 

IMG_4808

Benieuwd naar de meiden? Neem dan zeker even een kijkje op hun Instagram account: @foodzbytirza @louiselangendoen @gigisele @fitfoodhealthyvonne @michellevanwoensel @happilyhealthyxisau @fantesstiq @christinajanssen 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge