Hoera, mijn blog bestaat 1 jaar + WINACTIE!

Mijn blog bestaat alweer 1 jaar en ik kijk met een enorme glimlach en liefdevol gevoel terug op het afgelopen jaar. Wat gaat de tijd toch snel..

Hoe het allemaal begon
Vorig jaar januari begon het allemaal. Nadat mijn Instagram de tienduizend volgers bereikt had, was ik op zoek naar meer. Uitbreiden en een nieuwe uitdaging zoeken om mijn creativiteit nog meer de vrije loop te laten gaan, dat was mijn plan. Maar hoe?

Na lang wikken en wegen wist ik het opeens. Een eigen blog waarin ik mijn dagdromen en gebrabbel kon delen met ja, de mensen die dat interessant zouden vinden dacht ik. Een maand lang ben ik bezig geweest met downloaden, coderen, schelden en zweten. Want ja, een website krijgen zoals een perfectionist als ik het uiteindelijk wilde hebben, was een hele uitdaging. Maar het gevoel wat ik uiteindelijk kreeg toen mijn creatie eenmaal klaar was, was niet te beschrijven. Met een enorme grijns en een onwijs trots gevoel gooide ik mijn blog online op een speciale datum, namelijk de datum waarop mijn moeder 50 zou zijn geworden. Stiekem was ik toch een beetje zenuwachtig voor de reacties die ik zou gaan krijgen.

Dat was achteraf helemaal niet nodig. De reacties die ik kreeg deden me zo goed dat ik die dag op een heel fijn roze wolkje leefde.

Een jaar later
Honderdvijfenzestig posts later ben ik nu hier. Ik veranderde Norecipeforlife.nl naar Kyaraesteva.com, schreef mijn bedrijfje in bij De Kamer van Koophandel, kocht een nieuwe template en veranderde mijn layout én ik ben ook nog eens begonnen met mijn eigen YouTubekanaal. Afgelopen jaar is er veel gebeurd.

mijn blog bestaat alweer 1 jaarMijn Facebookpagina behaalde de duizend likes, ik krijg wekelijks toffe pakketjes, heb de leukste samenwerkingen, verdien steeds meer centjes en ontmoet de liefste mensen. En weet je, ik ben zo onwijs dankbaar voor dit alles. Ik mag echt in mijn handjes knijpen dat ik dit allemaal heb weten te behalen, en daar ben ik trots op.

De 5 best gelezen artikelen
Lieve mama
Het echte leven achter de perfecte Instagram feed
Norecipeforlife.nl gaat per direct stoppen

Winactie om jullie te bedanken!
De reden dat het nu allemaal zo goed gaat, heb ik natuurlijk ook aan jullie te danken. En daar wil ik jullie graag voor bedanken. Ik laat deze dag dus niet zonder een leuke winactie voorbij gaan! Daarom mag ik in samenwerking met Boho-Tiffin een onwijs cool item naar eigen keuze weggeven. En kom op, wie wilt zijn mealprep nou niet zo fancy mee naar school of het werk nemen?

Wat moet je doen om kans te maken?
1 | Abonneer je op mijn Youtubekanaal
Het is gratis en je maakt mij er heel blij mee. Ik begin YouTube namelijk steeds leuker te vinden!

Belangrijk: Laat je hieronder ook nog even weten wanneer je mee hebt gedaan? Dan maak ik door middel van het scrollen tussen de reacties de winnaar op 24 februari bekend! En als je nog een leuk idee hebt waar ik een video over kan maken, laat dat dan ook weten. Alle ideeën zijn welkom!

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Renskr Waterreus
  februari 16, 2017 at 9:30 am

  Ik heb me zojuist geabonneerd op je youtube kanaal.
  wat goed dat je zo inspirerend schrijft over alles.

  blijf vooral zo doorgaan!!

  groetjes renske

 • Reply
  Hanne
  februari 16, 2017 at 10:15 am

  Ik volg je al op YouTube en dat blijf ik zeker ook doen. Ga zo door! Op naar nog meer leuke blogposts en video’s.

 • Reply
  Marliea hol
  februari 16, 2017 at 11:24 am

  Ik doe graag mee, maar vooral wil ik je van harte feliciteren . Ik ben geabonneerd via mijn Facebook account.dat is wel een ander email ik hoop niet dat dat uitmaakt

 • Reply
  Nancy van der kamp
  februari 16, 2017 at 12:31 pm

  Was al geabonneerd ? Maar ik doe graag mee

 • Reply
  Heleen Z
  februari 16, 2017 at 12:51 pm

  Gefeliciteerd, super leuk! Ik doe mee 🙂

 • Reply
  Maartje
  februari 16, 2017 at 4:11 pm

  Ik ben al lang geabonneerd en wil stiekem super graag die buhu-tifin

 • Reply
  Tamara TS
  februari 17, 2017 at 1:47 am

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blogjaardag! Ik doe heel graag mee aan de winactie, want die Boho Tiffins zijn zo tof! Ik was al volger op YT.

 • Reply
  Linda Dijker-Hoftijzer
  februari 17, 2017 at 3:08 pm

  Geabonneerd onder “Li Ha”, ik doe graag mee. Idee voor een video: een video waarin je zelf zo’n mooie Boho-tiffin vult ;-D

 • Reply
  Myrthe
  februari 19, 2017 at 11:32 am

  Ah super! Ik had de BOHO tiffin al eens voorbij zien komen op holistik en toen was ik echt van wooow, wat een mooie printjes :D.
  Dat vind ik nog steeds :). Ik zou graag eens een drie gangen lunch maken met hulp van de tiffin. Het lijkt me echt handig en ik denk dat ik dat een stuk gevarieerder en gezonder zou eten!
  Ik heb me geabonneerd op je Youtube kanaal (meermyr) en ik volg je nu ook op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • Reply
  Anke
  februari 22, 2017 at 8:55 pm

  Ha Kyara,
  Wat een mijlpaal! Tof zeg, gefeliciteerd. En wat een leuke actie, uiteraard heb ik me geabonneerd op je YouTube kanaal. Lijkt me leuk je wat meer ook via die weg te volgen. De boho tiffin lijkt me ideaal om mijn lunch en snackjes mee te nemen naar mn werk (maar mn vriend vind dat het ook gewoon in van die plastic bakjes kan haha!). Dus is doe graag mee met je winactie.
  Heel veel succes verder! 🙂

 • Reply
  Josefien
  februari 22, 2017 at 8:55 pm

  Super dat het je op zo’n manier lukt! Gefeliciteerd met je 1’jarige bestaan! ✨ Daar mag je zeker trots op zijn ? Heb je Insta bekeken en blijf je zeker volgen en Youtube erbij wat een uitdaging! Ben sinds 1 minuut geabboneerd hoor! Altijd op zoek naar mensen die mijn kunnen inspireren en motiveren, ik ben nog enorm zoekende naar dé ideale variatie en manier van dagelijke voeding. Wauw, wat een enorm toffe box! Ben altijd aan het klooien en kliederen met verschillende bakjes, die aan alle kanten lekker waardoor mijn hele tas onder zit! Dan nog het vrolijke uiterlijk van deze box als extra bonus erbij! Heerlijk voor mijn kommommertjes ?, fruit ?, nootjes ? en gezonde salades ?!

 • Reply
  Anke
  februari 22, 2017 at 8:59 pm

  Hai! Wat een leuke actie en wat een mijlpaal. Gefeliciteerd! Uiteraard heb ik me ook geabonneerd op je kanaal. Lijkt me leuk je ook daar te volgen. En uiteraard ook om deze actie te winnen, ideaal voor het meenemen van snacks en lunch. Had ze al eerder gezien en vind ze echt tof, maar mn vriend vind onze plastic bakjes ook goed genoeg haha!
  Heel veel succes en plezier met je blog!

 • Reply
  Moniek
  februari 22, 2017 at 11:55 pm

  Van harte met je eerste verjaardag van je blog! Lijkt me onwijs tof om iets van jezelf zo te zien groeien. Ik ben geabonneerd op je account en zou heel graag de box winnen. Ben al een tijd bezig met gezonde, verantwoorde voeding & wat is er dan fijner om alles in 1 compacte box mee te kunnen/mogen mee te nemen.

  Op naar een volgend jaar! ♡

 • Reply
  Anouk van den Hoeven
  februari 23, 2017 at 6:46 am

  Toevallig op je website gekomen, maar wauw wat leuk! En alweer 1 jaar. Gefeliciteerd en ga zo door. ???

  Ik heb me net geabonneerd. Dus ik doe graaaaaag mee met de winactie ??

 • Reply
  Dana Andries
  februari 23, 2017 at 10:48 am

  Ik doe graag mee, gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van de blog!
  Ik heb me vandaag geabonneerd op je youtubekanaal (y)

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge