Boho-Tiffin Lunchbox winactie!

witVandaag is het alweer 21 Juni. En ook al is het niet te merken aan de wisselvallige temperaturen, het is vandaag toch echt officeel zomer. Daarom vond ik het tijd worden om jullie ietsjes op te vrolijken met een gave winactie.

Boho-Tiffin

Tegenwoordig nemen we geen bolletje hagelslag meer mee naar ons werk. Nee, we pakken de laatste tijd groots uit met heerlijke salades, smoothiebowls, springrolls en andere lekkernijen. Deze gezonde kunstwerkjes verdienen veel mooier vervoer dan een schraal stukje folie of een te klein plastic bakje.

Boho-Tiffin, fashion for food. De broodtrommel der broodtrommels, het uberhippe alternatief voor de Tupperware bakjes en het hebbedingetje dat in niet in jouw keuken mag ontbreken. En ik mag er een weggeven aan een van jullie!

Boho-Tiffin

Wat moet je doen?

Wil jij deze zomer hip over straat lopen, jouw collega’s jaloers maken en je geen zorgen maken over al die kleine plastic bakjes? Dan ben je daar twee stappen bij vandaan! Like mijn Facebook pagina en de pagina van Boho-Tiffin en laat dan nog even weten of je dit gedaan hebt door te reageren op mijn Instagram of Facebook post. Verder? Niets, dat is het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op deze musthave!

De winnaar wordt zondag 26 juni bekend gemaakt, mag uiteindelijk zelf een Bohemian Lunchbox samenstellen en krijgt daar ook nog een Hanger en Bag bij!

Good luck!

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Tamara
  juni 21, 2016 at 4:31 pm

  Via facebookgezien.. wat zou dat super zijn om zo een te winnen!!?

 • Reply
  Inge
  juni 21, 2016 at 5:11 pm

  Ik heb helaas geen actief Facebook account maar ik volg jullie beiden wel op instagram. Hopelijk kan ik zo ook mee doen aan deze te gekke winactie!

  • Reply
   Kyara Esteva
   juni 21, 2016 at 6:14 pm

   Geen probleem Inge, jij maakt ook gewoon kans op deze Boho-Tiffin!

 • Reply
  Amy Jaquet
  juni 21, 2016 at 5:36 pm

  ☀️ kom maar op met dat zonnetje! Daarbij hoort een hippe Boho-Tiffin bohemian lunchbox ?. Gereageerd op Instagram & Facebook! Fingers crossed??

 • Reply
  Amy Jaquet
  juni 21, 2016 at 5:41 pm

  Kom maar op met dat zonnetje!☀️ Daar hoort een Boho-Tiffin bohemian lunchbox bij?. Gereageerd op Instagram en Facebook! Fingers crossed??.

 • Reply
  Michelle Westerburger
  juni 21, 2016 at 6:35 pm

  In very need of this?? deze is m’n fave! PAUW PAUW PAUW! ? Zo schiet mijn nieuwe lunchbox alle witte broodjes kaas uit de smerige koelkast op m’n werk ☠☠ my food needs protection⚔ En dit is de mooiste voedselbeschermer die een vrouw zich kan wensen???

 • Reply
  Marja
  juni 21, 2016 at 6:39 pm

  Super leuke actie,de afgebeelde boho-tiffin is toevallig ook mijn favoriete.Ik volg jullie beide al lange tijd op Instagram en hoop dat ik daarom toch mee mag loten……Groetjes Scorpio062 ?

 • Reply
  Maartje
  juni 21, 2016 at 6:45 pm

  Jaaa gedaan! Wil heel graag winnen 😀

 • Reply
  Liza
  juni 21, 2016 at 8:33 pm

  Super gave actie!! ???

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge