What’s in my Body & Fit Shop box?

witZelf besteed ik uren aan koekeloeren op de site van Body & Fit Shop. Er is zoveel keuze tussen alle verschillende producten, dat ik alles wel een keer wil proberen!

Iedere maand plaats ik weer een een bestelling bij Body & Fit. En deze maand probeerde ik zoveel mogelijk nieuwe dingen uit. Ik vertelde jullie in een vorige blog wat mijn favoriete producten waren en wat ik toentertijd bestelde. De laatste tijd merk ik dat het steeds lastiger is om mijn keukenkastjes dicht te krijgen, daarom heb ik deze maand gekozen voor meer eetbare en kleinere producten.

Smart Bar

Body & Fit Shop

Dit is mijn ultime favorite! Bij bijna iedere bestelling zit er wel een doos Smart Bars bij. Deze keer bestelde ik ze in de smaak White Chocolate. Deze repen zijn niet alleen erg lekker, maar bevatten erg veel eiwit en zijn prima als een tussendoortje. In deze doos zitten 12 repen.

Perfection Bar

Body & Fit Shop

Een andere soort reep die ik ook steeds vaker bestel is de Perfection Bar. Deze reep bestelde ik in de smaak Strawberry Sensation. In deze doos zitten 12 repen.

Quest Bar

Body & Fit Shop

De Quest Bar is een andere soort reep dan de Perfection en de Smart Bar. Deze reep neemt mijn honger gevoel sneller weg dan de andere repen. Ik bestelde deze Bar in de smaak White Chocolate Raspberry. In deze doos zitten 12 repen.

Detox Thee

Body & Fit Shop

Ik lust geen koffie, maar ik ben wel een grote fan van thee! Vooral thee met een frisse citroen smaak. In dit doosje zitten 17 zakjes en het is geschikt om de hele dag te drinken.

Superfood wafels

Body & Fit Shop

Deze bestel ik altijd. En dan altijd 8 rollen..

Salade Shaker

Body & Fit Shop

Altijd handig om mee te nemen naar je werk of naar school. Het leuke aan deze Salade Shaker is dat je de dressing in een apart bakje kunt doen die in de deksel verwerkt zit.

Low Carb Eiwit Crackers

Body & Fit Shop

De Protein Cracker bestelde ik voor het eerste. Er zitten 6 crackers in een verpakking en ze smaken erg goed. Heerlijk met een dikke laag cottage cheese, een tomaatje en wat kiemgroenten!

Vloeibaar Ei-Eiwit

Body & Fit Shop

Ook deze bestelde ik deze keer voor het eerst, maar ze bevallen onwijs goed! In één flesje zit 500 gram aan eiwit. Een normaal ei bevat 30 gram aan eiwit. Deze flessen bestel je per 6.

Smart Protein

Body & Fit Shop

Alsof ik hier nog niet genoeg van heb..

3 pack Tonijnstukken in water

Body & Fit Shop

Tonijn is ook altijd iets waarvan ik zorg dat het altijd in de keuken staat. Gooi ik geen blikje door de salade dan maak ik er wel lekkere tonijnhamburgertjes van!

Pure Walnoten

Body & Fit Shop

Walnoten heb ik eigenlijk altijd in huis. Heerlijk door de kwark, een salade of in een cake!

Flatout Light Wraps

Body & Fit Shop

Ik eet steeds vaker een goed gevulde wrap als lunch. Ik ben lang op zoek geweest naar goede en lekkere wraps en die heb ik nu gevonden. Deze bestelde ik in de smaak Italiaanse kruiden.

Sugar Free Hard Candies

Body & Fit Shop

Voor de verwen momentjes!

Zo, dat was alweer mijn bestelling van deze maand. Heb jij nog tips over producten die ik echt moet bestellen? Laat het me dan vooral weten! Ben je zelf benieuwd naar alle producten in de Body & Fit Shop? Neem dan zelf een kijkje op www.bodyenfitshop.nl

Groetjes,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge