Wat ik lekker niet mee ga nemen op vakantie

wat ik niet mee neem op vakantie

Vandaag is het zover. Ik ga eindelijk op vakantie en moet zeggen dat ik er ook wel echt aan toe ben. Even aan niets anders aan mijn hoofd dan wat ik vanavond ga eten, welke zonnebrand ik vandaag op ga smeren of over welk wijntje ik zo ga drinken. Heerlijk. Ik wil dat deze vakantie weer wat rust in mijn overvolle koppie gaat brengen. Maar dat gaat natuurlijk niet lukken wanneer ik al mijn slechte gewoontes van thuis mee ga nemen.

Wat ik niet mee neem op vakantie

Mijn fitbit
Mijn fitbit heb ik eigenlijk altijd om, niet alleen tijdens het sporten maar ook overdag. Voor mij telt het ook als horloge en vind ik het fijn om te weten hoeveel stappen ik dagelijks ongeveer zet. Maar soms merk ik dat dit mijn dag kan beïnvloeden omdat ik meer wil verbranden en meer stappen wil zetten. Mijn fitbit laat ik daarom lekker thuis deze vakantie. Ook al ga ik waarschijnlijk wel hardlopen in de ochtend, maar dat kan ik natuurlijk ook zonder activity tracker!

Mijn to do list
Ik heb geprobeerd om mijn to do list af te werken voordat ik op vakantie zou gaan, maar er staan helaas nog wel wat dingetjes open. Ik ben echt zo’n persoon die wacht tot het laatste moment en alles nog last minute moet gaan regelen. De belangrijkste dingen heb ik afgehandeld en daar ging het voor mij voornamelijk om. Wanneer ik thuis ben kan ik de rest weer afwerken.

Mijn MyFitnessPall app
Tijdens mijn vakantie ga ik lekker eten wat ik wil en doen wat ik wil. De MyFitnessPall app heb ik verwijderd. Niet alleen voor vakantie, maar ik doe er eigenlijk niet meer zoveel mee. Voorheen ben ik nog wel een tijdje obsessief bezig geweest met gezonde voeding en sport. Gelukkig zag ik snel in dat ik niet zo door moest gaan en ben ik mijn leefstijl aan gaan passen. Deze App helpt er niet echt bij en zorgt er juist voor dat je obsessief gaat worden wanneer je calorieën trackt. Tja, ook weer meer ruimte op mijn telefoon om meer foto’s te kunnen maken!

Mijn drukke koppie
Een paar weken geleden publiceerde ik een van mijn meest persoonlijke post, en dat was voor mij toch best moeilijk. Hierin vertelde ik dat het even niet zo lekker ging en dat ik echt wel even toe ben aan vakantie. Het gaat eigenlijk al stukken beter maar toch laat ik mijn zorgen lekker thuis en ga ik onwijs hard genieten van het zonnetje en lekker eten!

Mijn overvolle mobiel
Handige tip van Ky: verwijder alle Apps die je niet gebruikt en zet al je foto’s op je computer. Tijdens mijn vakantie maak ik altijd onwijs veel foto’s en is mijn opslagruimte na een paar foto’s al vol. Een mobiel die niet helemaal vol staat met rotzooi is dan natuurlijk altijd handig!

Nu weet je wat ik niet mee neem op vakantie! Wat laat jij echt thuis wanneer je weggaat op vakantie?

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Eline
  juni 27, 2017 at 7:54 am

  Wat een lekkere dingen om thuis te laten! Veel plezier op vakantie en geniet ervan!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  juni 27, 2017 at 8:20 am

  Lekker dat je deze vakantie gewoon even gaat genieten en niet bezig gaat zijn met eten & sporten. Daar is een vakantie toch ook voor, lekker genieten! Heb je daarna ook weer extra puf om bezig te zijn met een gezonde leefstijl. Waar ga je naartoe? Geniet ervan! Malou x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge