Anders geef je ff 20 euro uit aan Washi tape

washi tape

Kyara die washi tape koopt. Who dis? Normaal gesproken bleef het DIY-blogtrutje in mij heel diep verborgen. Maar sinds ik lichtelijk verslaafd raakte aan Aliexpress is dit snel en vooral drastisch veranderd. Ik koop dingen die ik niet nodig heb, nooit nodig ga hebben en dus ook niet ga gebruiken. Logisch wel.

Washi tape

Ik hoorde wel vaker verhalen over DIY-projecten waarbij washi tape een grote rol speelde. ”Lekker boeien”, dacht ik. ”Wat interesseert mij dat nou.” Zelf ben ik nooit zo’n blogger geweest die zichzelf uren lang opsloot in een kamer vol knutselspullen, stickers van katten en markeerstiften in alle kleuren van the rainbow. Nee, dat is niets voor mij. Maar planners, agenda’s en journals passen wel in mijn straatje. Plannen en to-do lijstjes maken is namelijk echt mijn ding. Mezelf eraan houden is dan wel weer iets anders..

Ver hoefde ik niet te zoeken naar een tof schrift of een hardcover journal. Tijdens het winkelen in Amstelveen kwam ik onderstaand prachtexemplaar tegen. Eenmaal thuis aangekomen dook ik meteen op de bank om vervolgens mijn winkelwagentje vol te knallen met knutselspullen die ik absoluut niet in zo’n overvloed nodig zou hebben. Money to blow hé. Echt belachelijk dat een rolletje tape op Aliexpress €0,16 kost en dat je bij de Hema zo €2,50 betaald voor één rolletje.

washi tape

washi tape

Lees ook: Mijn meest favoriete blogs, dit zijn ze dan!

Er zijn nu om precies te zijn ruim 40 rolletjes en 20 stickervellen onderweg vanuit China en dat duurt tussen de 26-60 dagen. Ik huil van binnen. Mijn shoppingmood is voorbij en ik realiseer mij meteen dat ik idioot bezig ben geweest. Achja, misschien heb ik een nieuwe hobby gevonden. Het eindresultaat van mijn met Washi tape versierde creaties zal ik uiteraard met jullie delen!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  MamaMinke
  oktober 26, 2017 at 3:55 am

  Ik heb nog nooit gekeken naar washi op Ali. Ben benieuwd welke je kocht en hoe ze bevallen. Lijkt me leuk eens te zien.
  MamaMinke onlangs geplaatst…Sinterklaastip #5 Mama verdiend ook fotosieraden cadeau (+winactie)My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge