Verassingen en cadeautjes, blogpakketjes en bestellingen

Verassingen en cadeautjes

Verassingen en cadeautjes

Ik ben helaas nog lang niet jarig, maar toch kreeg ik tijdens een middagslaapje een nieuw paar schoenen van le boyfriend. Dat had natuurlijk helemaal niet gehoeven, maar het is wel ontzettend lief. Zwarte Nikes die perfect in mijn schoenenkast passen kreeg ik zo onder m’n slaperige snufferd geschoven. In eerste instantie dacht ik ”wat is dit nou weer?”, maar al snel verscheen er een brede glimlach op mijn gezicht. En ook op die van hem.

De 8e was hij alweer jarig, dus kocht ik lekker standaard ook een paar schoenen voor hem. De Nike Pocket Knife in het zwart met witte zool. Ze zijn echt heel tof en hij is er gelukkig ook super blij mee. Een taart kon op deze dag ook zeker iet ontbreken, dus maakte ik een oreo cheesecake voor hem en een paar dagen later nog een Oreo monchoutaart.

 

Bestellingen

Zoals je misschien al hebt gelezen in deze shoplog heb ik mijn eerste bestelling op Aliexpres geplaatst en krijg ik alle kleine pakketjes nu steeds een voor een door de brievenbus. Ook heb ik wat broeken bij Kelsha Boutique (instagram: @kelshaboutique) gescoord die echt goddelijk zitten. Ik heb ze trouwens niet in alle kleuren die je op de foto ziet haha.

 

Blogpakketjes

Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat het als blogger zijnde niet alleen maar om de gratis spullen en pakketjes moet gaan. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet onwijs leuk is om steeds weer iets nieuws te mogen ontvangen. De afgelopen weken kwam de postbode weer een aantal keer langs om wat blogpakketjes af te leveren. Ik kreeg afgelopen week namelijk een tas vol sportkleding van MKBM (My Killer Body Motivation) als lancering voor de nieuwe kledinglijn, die trouwens echt onwijs gaaf is geworden. Daarnaast kreeg ik ook de nieuwste Dr. Martens waar ik echt onwijs blij mee ben en een doos vol verschillende smoothies van Juice Junkies.

Verassingen en cadeautjes

 

Verassingen en cadeautjes

Verassingen en cadeautjes Verassingen en cadeautjes

Verassingen en cadeautjes

Verassingen en cadeautjes

Verassingen en cadeautjes

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge