Het artikel dat mijn unieke bezoekers verzevenvoudigde

unieke bezoekers

Jeetje, ik had nooit verwacht dat het artikel dat ik begin deze week publiceerde zoveel lezers zou aantrekken. Zoveel lezers dat het aantal unieke bezoekers op mijn website gewoon is verzevenvoudigd! Voor mij was het gewoon weer een stuk gebrabbel over iets waar ik mij niet helemaal lekker over voelde. Vaak deel ik mijn blogposts in verschillende Facebook-groepen speciaal voor bloggers. En dat deed ik deze keer ook. Blijkbaar vond iedereen het net zo bizar als ik en kreeg ik daardoor ook onwijs veel reacties. Vooral veel positieve, maar er werd ook onbegrip getoond.

Mensen vroegen mij waarom ik haar een podium gaf en waarom zij het verdiende om over geschreven te worden. En ik snap waarom ik die vragen kreeg. Achteraf had ik daar geen goed antwoord op. Ik schreef over Meg en de hele situatie omdat ik op dat moment veel inspiratie kreeg door mijn verbaasdheid en de boosheid die in mij naar boven kwam. En voor ik het wist gleden mijn vingers al over het toetsenbord en klikte ik op publiceren. Wat uiteindelijk resulteerde in een website die bijna ontplofte. Zo onwijs veel unieke bezoekers waaronder mede-bloggers die net zo stomverbaasd achterbleven na het het lezen van het artikel en net als ik geen idee hadden waarom het mailcontact zo afliep.

In het echte leven zijn er zelfs bizar veel mensen naar me toe gekomen met de vraag of Meg mij nog iets heeft gestuurd of dat ze mijn artikel überhaupt gelezen heeft. Op dat laatste heb ik helaas geen antwoord, al zou ik dat wel graag willen weten. Daarnaast heeft ze ook nooit meer iets laten horen. Al is dat misschien wel beter geweest, ik denk niet dat ze na het lezen van mijn artikel opeens iets liefs tegen me zou gaan zeggen..

Lees ook: Dit ben ik

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Sophie vdA
  juni 12, 2017 at 9:22 am

  Hi Kyara,

  Wat ik vind van een mailconversatie met iemand anders in een blog post plaatsen weet ik niet zo goed, maar het maakt je onderwerp wel duidelijk en het is iets wat blijkbaar onder heel veel meer mensen speelt. Begrijpelijk dat je er over geschreven hebt toen het je even bezig hield.

  Positief is in elk geval ook dat: hoe het algoritme van Instagram nu dan ook in elkaar steekt, hoe alle dingen die regelmatig veranderen binnen sociale media steeds van invloed lijken te zijn, het begint altijd allemaal bij jezelf en bij de ander bij zichzelf. Als iedereen vriendelijk en respectvol blijft in communicatie van zichzelf naar een ander toe dan doet het niemand kwaad. En het allerbelangrijkste voor jou is denk ik gewoon je eigen blog!

  De sociale media zijn leuke platformen waarop je op een andere manier je blog kan delen of kan laten zien vanuit een ander perspectief. Zolang het blog maar blijft zoals jij dat schrijft en je blog niet veranderd omdat de sociale media – en de mening erover – zo vaak veranderen.

  Veel succes en keep on writing!

  Greetings by Sophie
  Sophie vdA onlangs geplaatst…Arrow | Season FourMy Profile

 • Reply
  Kreanimo
  juni 12, 2017 at 5:10 pm

  Verzevenvoudigd…. damn…

 • Reply
  Evy
  juni 12, 2017 at 5:24 pm

  Niet te geloven dat zo’n artikel zoveel mensen aantrekt! (En ik was er een van…) Ik was toch even benieuwd naar de aftermath. 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge