Recept tonijn hamburgers

witGeen tijd om vanavond iets heel moeilijks op tafel te zetten? Of eet je liever vis in plaats van vlees? Dan ben je hier nu aan het goede adres. Tonijn hamburgers. Iets wat ik zelf nog nooit heb gemaakt, en ik was eerlijk gezegd aangenaam verrast. Ze zijn ontzettend lekker, snel klaar en geven ook snel een verzadigd gevoel.

Ingrediënten tonijn hamburgers:

Blikje tonijn (in water)
30 gram havermout
Citroensap
Middelgroot ei
Rode ui

theelepel kokosolie
Zout en peper

Bereidingswijze tonijn hamburgers:

Het is enorm eenvoudig. Laat het blikje tonijn uitlekken en snij het uitje fijn. Zet een mengkom klaar. Alle ingrediënten meng je samen in de mengkom.

Maak van het mengsel kleine balletjes. Ze zullen niet zo stevig aanvoelen als gewone hamburgers, dus zorg ervoor dat je ze voorzichtig platdrukt.

Leg de tonijn hamburgertjes nu in een pan waar je een klein beetje kokosolie in hebt verhit. Bak ze aan beide kanten ongeveer 2 minuten zodat ze een bruin kleurtje krijgen.

tonijnhamburgerrecepttonijnhamburgers

Enorm simpel en zeker een aanrader om te eten als lunch of een avondmaal aan te vullen. Je kunt natuurlijk enorm variëren met deze tonijn hamburgers. Voeg tomaatjes toe in plaats van een uitje of maak in plaats van kleine hamburgertjes twee grote tonijn hamburgers. Deze kunnen prima op een broodje met sla, tomaat, augurk en een sausje!

Eet smakelijk,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge