Het was tijd voor een pauze

Tijd voor een pauze

Twee weken geleden plande ik als een malle zoveel mogelijk blogposts vooruit zodat ik tijdens mijn vakantie in Frankrijk even geen tijdsdruk zou gaan voelen en gewoon kon gaan genieten van het zonnetje, lekker eten en het vakantiegevoel. Sinds een tijdje publiceer ik iedere werkdag een nieuw artikel en dat is toch nog best veel werk. Of dit nu een persoonlijke post is, een blogtips of een nieuw recept, er staat iedere werkdag wel weer iets nieuws op mijn homepage. Gek genoeg ben ik op één campagne na niet bezig geweest met mijn blog of om nieuwe content te schrijven. En eerlijk, een pauze voelde heel fijn.

Eenmaal thuis aangekomen zou ik de draad weer oppakken. Tenminste, dat had ik zo gepland in mijn hoofd. Maar na ruim anderhalve week niets geschreven te hebben, vond ik het nog wel even lekker om mijn vakantie thuis nog even door te trekken. Ook al was het hier geen lekker weer, ik had wel tijd om mijn to-do-list af te werken. Vandaar dat er afgelopen week niets nieuws verschenen is op mijn blog. Het was gewoon echt even tijd voor een pauze.

Lees ook: Ik doe ook gewoon maar wat

Ik voel mij er helemaal niet schuldig over, al had ik het misschien wel van tevoren moeten vermelden. Maar ik merkte gewoon dat iedere dag iets online gooien toch wel even zijn tol eiste en ik er goed aan heb gedaan om eventjes een stapje terug te doen. In totaal heb ik ruim twee weken niets nieuws geschreven, maar dat gaat vanaf vandaag weer veranderen. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben gek op schrijven en om nieuwe artikelen te publiceren op mijn blog. Vooral wanneer ik er veel lieve en spontane reacties van jullie voor terug krijg. Maar soms kan een pauze geen kwaad. En eerlijk, iedereen heeft wel eens een pauze van iets nodig. Toch?

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  thebeautyblognl
  juli 19, 2017 at 5:53 pm

  Ik heb ook wel eens een blogpauze genomen! Het moet natuurlijk leuk blijven en goed voelen <3! En een pauze kan zeker geen kwaad! xxxxxx

  • Reply
   Kyara Esteva
   juli 20, 2017 at 9:30 am

   Inderdaad, soms wordt het allemaal een beetje teveel en lijkt het alsof je door een overvol koppie met ideeën even niet meer weet wat je moet haha

  Leave a Reply

  CommentLuv badge