The beauty and the brains blogtag!

Yes, iedere maandag komt er een tag online en vandaag is het de beurt voor The beauty and the brains blogtag . Helaas weet ik niet meer waar ik deze TAG vandaan heb gehaald.. Maarja, lees je gezellig mee?

the beauty and the brains

The beauty and the brains tag

1 | Favourite Book
Vroeger las ik onwijs veel meiden boeken. Na school, voor het slapen gaan en eigenlijk pakte ik altijd m’n boek wanneer ik tijd had om te lezen. Alle series van MZZL meiden, sproetenliefde, Echte Mannen Eten Geen Kaas en dan had je nog de serie boeken van Maren Stoffels. Cocktails & Ketchup, Dreadlocks & Lippenstift en Piercings & Parels.

Naarmate ik ouder werd heb ik helaas niet zoveel boeken meer gelezen. Maar wanneer je rond de 13 a 14 jaar oud bent zijn bovenstaande boeken echt aanraders!

2 | Favourite quote
Hallo leven. Trek iets moois aan, we gaan.

3 | English or Math
Engels, no doubt. Wiskunde is unfortunately peanutbutter nooit mijn sterkste vak geweest. En ik moet zeggen dat de leraar mij ook nooit zo aardig vond. Engels ging en gaat mij altijd wel goed af.

4 | Science or Art
Art.

5 | Name five music artists or albums that changed your life
Oei, moeilijke vraag! Ik vind Beyoncé en Adele altijd prachtige nummers maken die ik heerlijk kan meebleren. Daarnaast maken Ed Sheeran en Colum Scott ook onwijs mooie muziek.

6 | Favourite & least favourite subjects at school
Biologie als favourite en wiskunde als least favourite..

7 | Favourite ‘Celebrity with a brain’
Natalie Portman lijkt mij altijd wel een intelligente vrouw. Ze is een amerikaanse actrice die je wellicht kent van The Black Swan, Jackie en No Strings Attached.

8 | If you could study anything anywhere, what would it be?
Ik denk dan toch in het buitenland. Misschien ergens in Amerika, who knows? En qua studie zelf misschien iets in de richting van media.

9 | What’s your nerdy little secret?
Geschiedenis was altijd een vak dat ik ontzettend interessant vond. Wel jammer dat de leraar zelf altijd half in slaap viel van zijn monotone verhalen..

10 | Favourite beauty Guru(s), who you admire for more than their love of beauty/fashion
Zelf ben ik totaal onbekend in de beauty wereld van alle bloggers en vloggers. Maar toch vind ik Nikki van Nikki Tuturials altijd geweldig. Ik kwam er laatst pas achter dat zij gewoon Nederlands is! Ze is onwijs bekend en heeft miljoenen abonnees op Youtube.

11 | If your channel/blog didn’t focus on Beauty/Fashion, what would it be?
Mijn blog gaat sowieso niet over Beauty of Fashion. Dus dan zou het nog steeds hetzelfde zijn!

12 | Name some things that you’re obsessed with that other people would find strange or geeky
Waarschijnlijk bloggen, Instagram, filters en iedere dag sporten haha.

13 | Name five people (excluding friends and family) who inspire you
Wie heeft deze tag in vredesnaam verzonnen. Maar omdat ik vooral bezig ben met sport, vind ik Hanna Oeberg en Linn Lowes inspirerend op sport gebied en vind ik Claire Cliteur en Kae Sutherland op fashion gebied echt inspiratie.

14 | Who’s your intellectual soulmate?
Waarschijnlijk zijn dat mijn Insta girlfriends. We denken gewoon allemaal op dezelfde manier.

Dit was hem alweer, The beauty and the brains blogtag. Weet jij nog een leuke tag die ik volgende week kan beantwoorden? Neem deze tag ook zeker over op jouw eigen blog en laat het mij dan weten!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge