TAG mijn 10 food confessions

Nadat ik een video maakte met allemaal ietwat rare feitjes over mezelf, leek het me leuk om daar verder op door te gaan. Maar nu alles rondom het thema eten. Gelukkig heb ik daar aardig wat over te vertellen!

 

TAG Food Confessions

1 | Last bite
Ik bewaar het lekkerste hapje voor het laatste en hier moet ik me ook mentaal op voorbereiden. Wanneer ik bijvoorbeeld een tosti eet, dan eet ik rondom het broodje en eet ik het middelste gedeelte (met ofcourse de meeste kaas) als laatste. Ook mijn avond eten moet goed georganiseerd zijn tot het laatste hapje. En alle ingrediënten die op mijn bordje lagen, moet dan op mijn vork liggen voor de grande finale.

2 | Chips
Zelf ben ik gek op chips. Ik hou serieus van alle soorten (behalve paprika). Maar Dorito’s, Seasalt en Hamka’s springen er toch wel bovenuit. Kleine confession, ik ben er laatst pas achter gekomen dat het niet Hamkaas is maar Hamka’s..

3 | Ik wil kaas
Kaasmonster is mijn tweede naam. Er is geen kaassoort die ik niet lust en er gaat ook bijna geen dag voorbij waarop ik geen kaas eet. Het is een serieuze verslaving waar ik dagelijks tegen vecht..

TAG Food Confessions

4 | Tea time
I love verse muntthee, en dan vooral uit mijn eigen tuin. Zoals je misschien al een keer gelezen hebt in een van mijn vorige diariesi, groeien mijn plantje als kool! Niets lekkerder dan ’s avonds met een vers kopje op de bank!

TAG Food Confessions

5 | Buy me chocolate and i’m yours
Maar echt, ik ben dol op melk en witte chocolade. Puur lust ik niet, dat is me denk ik net iets te machtig. Maar als je niet weet wat je voor me moet kopen, kunnen alle repen van Milka, Tony, Johnny Doodle en Verkade naar mijn huis opgestuurd worden!

6 | Pindakaas lover over here!
Vroeger at ik de Calvé pot al leeg met een lepel. Op mijn 5e moest ik zelfs mijn broertje van 3 jaar overhalen om dit te proeven. Maar wat ik niet wist, was dat mijn kleine broertje allergisch was voor pindakaas. Oeps, dat werd een ritje naar het ziekenhuis.. Allemaal goed afgelopen!

TAG Food Confessions

7 | I donut like donuts
Ik ben altijd al een fan geweest van hartig in plaats van zoetig. Snoepjes, koekjes en dus ook donuts, zijn door hun zoete smaak nooit mijn favoriet geweest. Misschien leuk om daar een wat gezondere versie op te verzinnen! I’ll keep that in mind.

8 | Pre workout
Ik denk dat ik een lichte verslaving heb voor pre workout. Ik train 4 a 5 keer in de week, en 3 keer gaat er van te voren dan ook een shakie in. Die kick vind ik gewoon fijn, en ik kan net even wat zwaarder en beter trainen met zo’n pre workout in mijn stuiterende lijf.

9 | Mi abuela
Het aller aller aller lekkerste eten wordt door mijn oma in Spanje gemaakt. Mijn kleine bordje ligt dan bomvol met tapas. Dit zijn dan zelf gemaakte tortilla’s, heerlijke visjes, tomaten uit eigen tuin, en allemaal andere kleine hapjes. Ik kijk er nu al naar uit. Yum!

10 | Favorite food
Je hoeft me niet mee te nemen voor een bakje patat, een stuk taart of een kop koffie. Nee, dat lust ik allemaal niet. Maar je mag me wel trakteren op sushi!

TAG Food Confessions

Dus.. dat waren mijn food confessions. Maar ik ben benieuwd, wat zijn die van jou? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Eva
  mei 17, 2016 at 9:37 am

  Hey Kyara!

  Mag ik jou vragen welke pre-workout je gebruikt? Ik ben nml ondertussen gewend aan die van mij (Ulift) en heb die fijne kick niet meer!

  Groetjes!

  • Reply
   Kyara Esteva
   mei 17, 2016 at 9:41 am

   Hoi Eva! Ik snap wat je bedoelt, ik wissel zelf ook vaak af tussen pre-workout. Maar vaak gebruik ik Assault die je bij Body & Fit kunt bestellen!

   Liefs,

   Kyara

  Leave a Reply

  CommentLuv badge