BLOG TAG: De sportieve blogger tag

Yes, iedere maandag komt er een tag online en vandaag is het de beurt voor De Sportieve Blogger Tag. In deze blogpost beantwoord ik 8 vragen over sport. Deze Tag heb ik overgenomen van de blog van Kelly Carese. 

 

De Sportieve Blogger Tag

1 | Wat voor sport beoefen je?
Oef, vroeger heb ik echt aan onwijs veel sporten gedaan. Maar er sprong er ééntje uit waar ik tot de dag van vandaag nog steeds enorm veel plezier in heb. Ik speel namelijk sinds mijn 5e  al handbal, dit doe ik 3 keer in de week. Twee keer een training en één keer een wedstrijd op zondag. Daarnaast fitness ik zoals de meeste van jullie weten ook ongeveer 4-5 keer in de week!

2 | Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?
Aan handbal besteed ik wekelijks 4 uur en aan fitness (als ik 4 keer train) 5 uur. Dus in totaal sport ik gemiddeld 9 uur in de week. En soms, heel soms, vind ik het ook fijn om een klein stukje te wandelen of zelfs hard te lopen. Maar dat komt niet heel vaak voor.

3 | Ben je meer een Cardio meisje, of juist meer van Krachttraining, of helemaal zen met balansoefeningen?
Ik ben wel echt een krachttraining meisje die voor- en na haar training ook wel wat cardio doet als warming up en cooling down. Maar vanaf Maart sta ik zeker vaker op de loopband en crosstrainer om droog te trainen voor de zomer!

4 | Sport je liever alleen of met anderen samen?
Liever alleen. Tijdens het sporten zit ik toch altijd als een hersendode in mijn eigen wereld, dat is niet heel gezellig voor de andere persoon. En ik hou van kletsen, wat niet heel handig is tijdens een training..

5 | Wat doe je als je geen zin hebt om te sporten? Bedenk je liever 100 smoesjes of kun je jezelf toch motiveren?
Als ik echt echt echt geen zin heb, dan ga ik niet! Maar 9 van de 10 keer geef ik mezelf een schop onder m’n kont en gooi ik een pre workout shake achterover. Gewoon gaan met die banaan!

6 | Heb je een sport blunder die je kunt benoemen?
Legday in een legging die achteraf lekker doorschijnend blijkt te zijn.. Ook leuk om te vertellen dat ik in mijn sportschool werk. Dus alle leden die toen ook lekker aan het trainen waren, hebben waarschijnlijk door mijn legging heen mijn blote kadetjes gezien.

7 | Waar kun je je echt aan irriteren tijdens het sporten?
Oeh deze is leuk, hier heb ik namelijk een uitgebreide blog over geschreven. Maar vooral vieze mannetjes en vieze zweet geuren maken mij niet zo heel vrolijk.

8 | Ben je van de sportieve gadgets en hypes zoals een activiteitenmeter, speciale apps op je telefoon  of een hartslagmeter?
Jazeker. Mijn ontgroening begon met de Polar A360. Deze heb ik nu ingeruild voor een FitBit Charge 2 waar ik echt onwijs blij mee ben! Daarnaast heb ik nog twee speciale weegschalen die van alles kunnen vertellen over de samenstelling van mijn lichaam. Onwijs interessant!

Dit was hem alweer. De Sportieve Blogger Tag. Weet jij nog een leuke tag die ik volgende week kan beantwoorden? laat het mij dan vooral weten en neem deze tag ook zeker over op jouw eigen blog!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge