Sparkly Specials 5: Leukste blog, blaren en ontgroening..

Sparkly Specials #5. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de week. Gelukkig maak ik wekelijks veel leuke dingen mee. Lees je gezellig mee?

Favoriete recept: Gezonde chocolade brownie

Sunday Specials 5

Zelf ben ik niet weg van zoete tussendoortjes of toetjes, maar deze brownie heeft daar verandering in gebracht. Door het cacao poeder heeft het een heerlijke chocolade smaak en door de appelmoes is hij smeuig. Daarnaast geven de hazelnoten als topping een crunchy bite. Het recept lees je hier.

Nieuw begin: Het handbal seizoen is weer begonnen!

Sunday Specials 5

Yes! Het handbal seizoen is voor mij weer begonnen. En deze keer speel ik na 15 jaar bij een andere club. Het was tijd voor iets nieuws op een iets hoger niveau bij Fiqas Aalsmeer. Voor mij ook de eerste keer dat ik met hars speel zoals je ziet..

Nom nom nom momentje: Boekweitpannekoeken met chocolade saus en rood fruit

 Sunday Specials 5

Kwijl je al?

Hotspot: Bagels & Beans ontgroening

 Sunday Specials 5

Nope, ik was nog nooit eerder bij Bagels & Beans geweest. Maar na een heftig ochtendje shoppen, nam m’n lieve schoonzus me mee naar dit leuke tentje in Hoofddorp.

Leukste blog: Waarom ik hardlopen kut vind

Sunday Specials 5

Deze blog lees je hier.

Dat waren ze alweer. Mijn vijf favoriete, lekkerste, leukste en vooral meest speciale Sparkly Specials.

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge