Sparkly Specials #4: Pakketje, sushi en een winactie

witSparkly Specials 4. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de week. Gelukkig maak ik wekelijks veel leuke dingen mee. Lees je gezellig mee?

Lekkerste ontbijt: Magere kwark met passievrucht en acaipoeder

Sunday Specials 4

Vorige week was ik nog helemaal in de ban van mijn ontbijtje met kwark en rood fruit. Maar deze week heb ik een nieuw lievelingsontbijtje gevonden. Lees hier het makkelijke recept.

Favoriete pakketje: Sportswear van FRVR

Sunday Specials 4

Pakketjes zijn natuurlijk altijd leuk, en al helemaal als je er echt iets aan hebt. Afgelopen week kreeg ik een pakket met twee items uit de FRVR store thuisgestuurd. Natuurlijk heb ik die meteen even getest in de sportschool, en ik heb er een favoriete sportoutfit bij!

Lekkerste nieuwe recept: Gezonde quiche met spinazie en zwarte rijst bodem

Sunday Specials 4

Soms zijn er van die momenten dat je je keukenkastjes opruimt en allemaal producten tegenkomt die of op moeten, of weggegooid moeten worden omdat je ze toch niet op korte termijn opeet. Niet alleen ontzettend zonde, maar je kunt er ook gewoon iets van maken! Dit deed ik met de zwarte rijst die al maanden achterin het kastje stond. Het recept lees je hier.

Gezelligste uitstapje: Broertje voor het eerst sushi laten proeven

Sunday Specials 4

In mijn vorige Sparkly Specials kon je zien dat mijn kleine broertje jarig was. Voor zijn verjaardag zijn we sushi gaan eten. Mijn broertje lust serieus niets, dus dit leek een hele opgave want hij moest van mij sushi proeven. Op een wonderbaarlijke manier redde hij het tot ronde 4 en heeft hij zelfs sushi geproefd!

Leukste winactie: Polar A360

Sunday Specials 4

Afgelopen week stond in het teken van mijn 25K winweek! Naast de winacties van Body & Fit, een sportoutfit en een detox kuur, kon er ook een Polar A360 gewonnen worden. Deze werd massaal gedeeld op Facebook waardoor het voor mij moeilijk gaat worden om een winnaar uit te zoeken.. Er kan tot 3 augustus meegedaan worden met al deze winacties.

Dat waren ze alweer, mijn vijf favoriete, lekkerste, leukste en vooral meest speciale Sparkly Specials.

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge