Sparkly Specials #3: Nieuwe hotspot en een lekker recept

witSparkly Specials #3. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de week. Gelukkig maak ik wekelijks veel leuke dingen mee. Lees je gezellig mee?

Mijn favoriete ontbijt: Magere kwark met vers fruit

Sunday Specials 3

Niets is lekkerder dan de dag starten met een bakje vers fruit en kwark. Al helemaal met deze temperaturen.. Daarom vervang ik mijn standaard havermout ontbijtje de laatste tijd vaker door dit.

 

Nieuwe hotspot: De Praam

Sunday Specials 3

Voor de mensen die in de buurt van Aalsmeer wonen, is De Praam zeker een gezellige tent waar je heerlijk kunt lunchen of gezellig een drankje kunt doen. Je kunt in het weekend tot 01.00 buiten op het terras zitten, hierna worden alle tafels en stoelen weggehaald en zorgt de DJ voor een leuk feest. De praam is namelijk ook een discotheek!

 

Leukste moment: mijn broertjes verjaardag

Sunday Specials 3

23 Juli is deze kleine etter alweer 17 geworden en laat dat nou net op een zaterdag zijn. Hopelijk heeft hij niet te veel biertjes gedronken..

Nieuwste recept: Smart Pasta met Cottage Cheese en spinazie

Sunday Specials 3

Voor de mensen die de Smart Pasta’s van Body & Fit soms wat smaakloos vinden, heb ik een recept waardoor je jouw mening wel zult veranderen!

Nieuwste aankoop: gezonde boodschappen

Sunday Specials 3

Jullie zien vaak mijn bestelling van Body & Fit langskomen, maar krijgen nooit een kijkje in mijn boodschappentas. Tijd om mijn gezonde boodshappenlijst te delen!

 

Dit waren mijn Sparkly Specials alweer! Wat was die van jou?

Liefs,

Kyara

Volg jij me ook al op Instagram, Facebook en Snapchat (kyaraesteva)?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge