Sparkly Specials #10: Een 21 diner en opzoek naar bloggers!

vol is vols
Sparkly Specials 10. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Gelukkig maak ik onwijs veel leuke dingen mee. Lees je gezellig mee?

Breakfast goals: Banaan havermout pannenkoekjes

sunday specials 10
Er zijn weinig ochtenden waarbij ik zin hem om me even uit te sloven in de keuken. Zondag is natuurlijk de perfecte dag om jezelf een heerlijk ontbijt voor te schotelen. En omdat zondag ook wel bekend staat als #pancakesunday, dook ik de keuken in om dit heerlijke ontbijtje te maken! Het recept vind je hier.
nbsp;

Partay Harday: 21 diner

Sunday Specials 10
Mijn lieve vriendinnetje Macy is vanaag (9 oktober) 21 jaar geworden. Een leeftijd die zij zeker aangetikt heeft met een onwijs gezellige avond van te voren. Alles was tot in de puntjes geregeld, alle meiden waren ontzettend gezellig en het eten was onwijs lekker. Vooral de Rainbow Cake..

Lunchtime: Bagels & Beans

Sunday Specials 10
Af en toe mag je jezelf wel eens trakteren met een heerlijke bagel van Bagel&Beans. Nou ja, ik werd niet getrakteerd door mezelf, maar door mijn lieve schoonmoeder en schoonzus. Dit  welbekende lunchtentje is echt een aanrader voor mensen die er nog nooit geweest zijn!

Bloggers evenement: Healthbox

Sunday Specials 10

Het is alweer even geleden, maar ik moest toch nog een kleine sfeerimpressie van deze toffe avond in deze post plaatsen. Wat is het toch speciaal om vriendschappen over te houden door Instagram. Ik ontmoet zoveel lieve meiden die allemaal dezelfde interesses delen als ik, en daar ben ik echt zo blij om!

Gezocht: Blogtalent

Sunday Specials 10

Je leest het goed, Norecipeforlife.nl is toe aan uitbreiding. Daarom vind ik het onwijs tof om te gaan samenwerken met verschillende gastbloggers die eens in de zoveel tijd iets leuks willen schrijven voor Norecipeforlife.nl. Ben je nu nieuwsgierig geworden? Lees dan snel deze blog en mail naar kyara@norecipeforlife.nl!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge