Mijn allereerste Sparkly Specials!

witJa, je kent het vast wel. De rubriek Friday Favorites, die bijna iedere blogger online heeft staan. Ik moet zeggen, ik wilde hier ook aan beginnen. Maar tegelijkertijd wilde ik niet als een blind schaapje meegaan in de menigte. Dus zie hier, mijn nieuwe rubriek: Sparkly Specials! Het komt precies op hetzelfde neer, maar draagt een andere naam. In deze rubriek neem ik jullie wekelijks mee en vertel ik over mijn meest favoriete en speciale momenten van de week. Lees je gezellig mee?

Favoriete lunch: Tonijn hamburgers

Tonijn hamburgers. Yum in het freaking kwadraat! Vlees eet ik bijna nooit, maar vis mag van mij iedere avond op mijn bordje liggen. Deze week stonden deze verrukkelijke schatjes al meerdere malen op het menu. Was het niet als lunch, dan vulde ik ’s avonds mijn groente aan met deze visburgers. Ontzettend makkelijk en snel om te maken, erg lekker en daarnaast geven ze je ook nog een verzadigd gevoel. I couldn’t be more obsessed!

Sunday Specials

Nadat ik het recept online had gezet, kreeg ik niet veel later meldingen binnen op Instagram. Hoe ontzettend gaaf is het dat er mensen zijn die mijn recepten namaken en er ook net zo intens van genieten als dat ik dat doe. Toppers!

Favoriete moment: Geslaagd?!

Yes yes yes! Vorige week vrijdag hebben veel van jullie mij succes gewenst met mijn tentamens. En man man man, wat was ik zenuwachtig. Ik moest deze tentamens halen om over een maand mijn handtekening te zetten op dat o zo belangrijke strontpapiertje.

Sunday Specials

En ja hoor, dan hoor je deze week dat je ze alle twee gevlamd hebt! Twee ruime voldoendes waar ik mega trots en blij mee ben. Whoehoe!

Favoriete gadget: Polar A360

Ruim een maand geleden kwam mijn vaste postbezorger weer gezellig langs. Dit keer met een wel erg groot pakketje. Zelf had ik geen idee wat er in zou kunnen zitten. Ik neem reusachtige pakket aan en zet braaf mijn handtekening.

Sunday Specials

Wanneer ik als een hitsige hyena de eerste flap van de doos open scheur, zie ik het gelijk. De nieuwe Polar A360! Zo snel had ik dit leuke cadeautje niet verwacht. Deze gadget is niet het enige wat er in dit pakket zit. Nee, er zit ook een Polar weegschaal en naast de witte band ook nog een hip roze kleurtje. Als een kind zo blij ben ik de rest van de dag bezig met het instellen en uitproberen van mijn nieuwe gadget.

Nu, een maand later, ben ik er ontzettend blij mee en gebruik ik hem dagelijks. Een review volgt nog.

Favoriete Festival: Open Air 2016

The moment is there. Het festival waar ik ieder jaar weer naar uit kijk. Ik heb het natuurlijk over Amsterdam Open Air. Met mijn Weekender Ticket op zak en samen met mijn lieve vriendinnetjes betreed ik het festival terrein. Het zonovergoten festival was wederom uitverkocht. En dat merkte je. De mensen en de hitte in combinatie haalde zo nu en dan het bloed onder mijn nagels vandaan. Gelukkig hebben de foodtrucks dat gevoel weggenomen door hun heerlijke burgers en pizza’s.

Sunday Specials

Ook al ben ik 48 keer gesmolten en is mijn lichaam totaal van slag, het was het allemaal waard. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar! Een foto diary volgt nog!

Favoriete challenge: De beruchte groene balkjes

In mijn vorige blog waarin ik vertelde over mijn progressie na één maand Personal Body Plan, vertelde ik hier stiekem al wat over. Mijn mede PBP’ers snappen waarschijnlijk precies waar ik het over heb. De beruchte balkjes die wij allemaal aan het einde van de dag groen willen hebben. Een challenge waar je nog flink je best voor moet doen.

Sunday Specials

Het blijft lastig om deze balkjes iedere dag allemaal groen te krijgen. Maar, des te meer gemotiveerd je bent om goed op je voeding te letten!

Dat waren ze alweer. Wat is jouw Sparkly Special?

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge