Sparkly Specials 7: warme zomerdagen & een bloggerdate

wit
Sparkly Specials 7. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen week. Gelukkig maak ik wekelijks veel leuke dingen mee. Lees je gezellig mee?

Favoriete dag: LEGDAY!

Sunday Specials 7

Twee of soms wel drie keer in de week sta ik in de sportschool om mijn benen te trainen. Ook al vind ik het ook heel lekker om mijn upper body te trainen, blijft legday toch mijn favoriete trainingsdag!

Lekkerste en duurste cheatmeal: Classico Burger

Sunday Specials 7

Drie muntjes betaalde ik bij Latin Village voor deze ultieme cheatmeal. En hoe lekker deze burger ook was, ik vond hem toh tegenvallen voor het geld wat ik ervoor neer moest leggen. Het eten op festivals is helaas gemiddeld altijd erg duur..

Lekkerste creatie: It’s a watermon, inside of a watermelon!

Sunday Specials 7

Het is misschien een aparte combinatie, maar watermeloen, feta kaas en munt gaan ontzettend goed samen. Al helemaal wanneer er een klein hittegolfje over ons kikkerlandje trekt en de barbecues massaal weer worden aangezet. Echt een aanrader!

Gezelligste etentje: Wagamama blogger date

Sunday Specials 7

Vrijdag 19 augustus organiseerde ik mijn aller aller eerste bloggerdate. Wagamama Rotterdam was zo gastvrij om ons te verwelkomen en ons een heerlijk diner aan te bieden. Het was ontzettend gezellig, we hebben heerlijk gegeten, heel veel foto’s gemaakt, leuke gesprekken gehad en ontzettend genoten van het dessert!

Favoriete momentje: Summer day

Sunday Specials 7

Zon, watermeloen en een heel fout blousje. Love it! Genieten jullie ook zo van het mooie weer?

Nog een blogje lezen, klik dan hier!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge