Favorieten momentjes van de afgelopen week!

Sparkly Specials 19. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Denk aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee?

Bloggers evenementen

De laatste tijd word ik zo vaak voor evenementen uitgenodigd, dat ik sommige helaas ook moet laten gaan. Maar hallo, evenementen met eten, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. En al helemaal niet met zulke lekkere carrot cake met de nieuwe plantaardige Alpro Yoghurt.
sparkly specials 19

Toegestuurde foto’s

Ik ben alweer een tijdje aan het bloggen en heb ook een shit load aan recepten op mijn blog staan. De een wat minder ‘healthy’ dan de ander, maar allemaal super lekker! Hoe tof is het dan dat ik regelmatig foto’s van volgers toegestuurd krijg om te laten zien dat ze een recept hebben uitgeprobeerd? Ik vind dat zo leuk!
sparkly specials 19

Plannen maken met the Insta girls

Eens in de zoveel tijd spreken we gezellig weer eens af. Iedereen woont natuurlijk ergens anders. De een in Eindhoven, de ander in Amsterdam en sommige in het Noorden. Daarom is het o zo leuk om elkaar weer te zien tijdens een gezellig etentje! Ons volgende afspraakje staat gepland op 7 April.
sparkly specials 19

Most spicy hot dog ever

Afgelopen week ging ik gezellig met mijn schoonfamilie mee naar een familiedag bij het bedrijf waar mijn schoonmoeder werkt. Er stonden allerlei food-trucks met verschillende gerechtjes. Gek genoeg koos ik niet voor pannekoeken én ook niet voor biologische patatjes. Dit keer koos ik een hotdog die er voor zorgde dat mijn hele slokdarm in de hens stond. Lekker was hij wel!
sparkly specials 19

We are the champions!

Voor de mensen die het niet weten, ik speel al 16 jaar handbal! Afgelopen zondag ben ik met mijn handbalteam kampioen geworden en daarom promoveren we nu. En zoals je kunt zien op de foto was het een gezellige boel! Misschien vind je het leuk om wat meer over mij te weten te komen, kijk dan deze video!
sparkly specials 19

PR’S verbreken

Langzaam aan probeer ik de draad weer op te pakken en weer te knallen in de sportschool. Dat lukt aardig aangezien ik laatst mijn PR van de hiptrust en de deadlift heb verbroken. Hipthrust doe ik met 90 kilo, legpress met 220 kilo en mijn max aan deadlift is nu 105 kilo!
sparkly specials 19

Dit waren mijn hoogtepuntjes van de afgelopen week. Wat was die van jou?

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  laura
  maart 17, 2017 at 2:19 pm

  Leuk artikel ! Mooie foto’s 🙂

 • Reply
  Sjoukje - meergeldminderstress
  maart 17, 2017 at 3:20 pm

  Wat leuk, die blogger events met zulk lekker eten! Daar zou ik ook geen nee tegen zeggen 🙂 Dat soort uitnodigingen krijg ik helaas nooit, dat past ook niet helemaal bij mijn blog. Die hotdog ziet er ook heerlijk uit trouwens!

 • Reply
  Tiffany
  maart 18, 2017 at 1:20 am

  Ik vind blogger events ook altijd zo leuk, maar wordt helaas niet zo vaak uitgenodigd haha. Leuk artikel verder, het was zeker een geslaagde week.

 • Reply
  kim
  maart 18, 2017 at 6:08 am

  Wow doe hotdog ?? liefde!!!!!!!! Wat heb je trouwens een ongelooflijk leuke blog. Gek op je logo, gaaf!!

 • Reply
  kim
  maart 18, 2017 at 6:16 am

  Die hotdog!!!! ?mooie kiekjes heb je er van gemaakt. Ik vind je blog trouwens erg leuk, en je logo… Die is gaaf!!

 • Reply
  Irma
  maart 18, 2017 at 9:59 am

  Wat super leuk dat je wordt uitgenodigd voor evenement, vooral met eten helemaal tof natuurlijk! 😉

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 19, 2017 at 5:30 pm

   Events met eten zijn natuurlijk altijd top!

 • Reply
  faye
  maart 18, 2017 at 3:01 pm

  Leuke foto’s!
  Heel tof dat je wordt uitgenodigd voor evenementen….

  Verder : grote complimenten voor je layout!
  Ik ga je zeker volgen!

  • Reply
   Kyara Esteva
   maart 19, 2017 at 5:30 pm

   Thanks Faye! Heb er ook erg m’n best voor moeten doen haha

  Leave a Reply

  CommentLuv badge