Sparkly Specials: wat krijg ik in een week aan blogpost?

Sparkly Specials 11. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen week. Gelukkig maak ik onwijs veel leuke dingen mee. Lees je gezellig mee?

Vanaf vandaag komt er iedere vrijdag een nieuwe Sparkly Specials online. In het verleden droeg deze rubriek een andere naam. Vandaag laat ik een paar van de pakketjes zien die ik deze week mocht ontvangen en waar ik weer super blij mee ben!

 

Sparkly Specials 11

De kleurrijke Casall sport outfits

Sparkly Specials 11

Je kunt mij niet gelukkiger maken dan wanneer je mij verwend met sport kleding. Casall scoort meteen dubbele punten aangezien ze onwijs veel items in het pakket hadden gepropt, en het ook nog eens super leuk hadden ingepakt. Één van de outfits heb ik al uitgebreid getest tijdens mijn legday. Ik ben helemaal tevreden!

 

Een #PAKJELIEFDE van Bol.com

Sparkly Specials 11

Voor Valentijnsdag introduceert Bol.com het #PakjeLiefde. Een gigantische doos die je kunt aantrekken voor de speciale dag. Dit geeft jou de mogelijkheid om de liefde van je leven te verrassen met het beste Valentijnscadeau: JEZELF! In mijn vorige vlog kon je zien hoe ik de doos in elkaar probeerde te knutselen.. Uiteindelijk is het gelukt zoals je kunt zien aan de foto..

Het #PakjeLiefde is helemaal gratis bij bol.com te bestellen, maar op=op!

 

Foodpost van Oil & Vinegar

Sparkly Specials 11

Oil & Vinegar stuurde mij een onwijs schattig pakket op met allerlei lekkere kruiden, pasta en zelfs een avocado olie. Hier ga ik zeker een lekker recept mee maken, dankjewel!

 

Posh collection of Faby

Sparkly Specials 11

Rustig maar mensen, ik ben nog steeds geen beauty blogger. Maar dat betekend natuurlijk niet dat ik er niet van hou om mezelf op te tutten. Daarom vond ik het onwijs tof dat er een nieuwe nagellak collectie van Faby uit is gebracht, en zij dit naar mij op wilden sturen. Sinds augustus is Faby ook in Nederland verkrijgbaar en heeft het zelfs een Big 5-free label!

Bestellen kan via www.fabyshop.nl

 

Zalando loves yoga

Sparkly Specials 11

Zalando heeft een nieuw project opgestart, namelijk het We Love Yoga project. Hiervoor mocht ik een aantal items uitzoeken op de webshop van Zalando. Deze trui van Ivy Park is daar een van. Tijdens het project wordt er aandacht besteed aan yoga video’s, yoga interviews, verschillende quizzen zodat jij erachter komt welk type yoga bij jou past en nog veel meer.

Op www.zalando.nl/we-love-yoga/ vind je veel meer informatie over het hele We love Yoga project van Zalando!

 

Het Beste Van De Kweker: de mooiste orchidee ever

Sparkly Specials 11

Ja, het wordt waarschijnlijk een enorme opgave om dit onwijs mooie ding in leven te houden, maar ik ga mijn best doen. Ik vind dit zo’n bijzonder cadeautje en ben er erg blij mee. Welke vrouw wordt er nou niet gelukkig van mooie bloemen?

 

Mijn nieuwe liefde: de Canon EOS M3

Sparkly Specials 11

Omdat ik afgelopen donderdag 21 jaar ben geworden, ben ik zo lief geweest om mezelf ook een klein pakketje te geven. Ik gaf mezelf namelijk een nieuwe camera om dan toch eindelijk de stap te zetten om met een eigen YouTubekanaal te beginnen. Onwijs spannend en eng, maar ik ben ontzettend blij dat ik toch doorgezet heb.

Heb jij je al via de rode knop geabonneerd op mijn kanaal? Dat kan helemaal gratis via deze link, en je maakt mij er ook nog eens heel blij mee!

Dit was alweer Sparkly Specials 11. Welk pakketje zou jij thuis ook wel willen ontvangen?

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Aileen
  februari 24, 2017 at 11:43 am

  Wat een leuke dingen allemaal. Ik heb de laatste tijd vaker die doos van Bol voorbij zien komen. Vind het een enorm leuk idee van ze.

  • Reply
   Kyara Esteva
   februari 24, 2017 at 2:05 pm

   Hoi Aileen, ja ik vond het zelf ook een super leuk idee voor Valentijnsdag!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge