6 slecht bekeken blogs van het afgelopen halfjaar

slecht bekeken blogs

Negen van de tien keer worden mijn artikelen erg goed bekeken en zijn de bezoekersaantallen iedere maand steeds hoger dan die daarvoor. Dat vind ik natuurlijk alleen maar leuk. Maar soms zitten er ook een paar rottende appeltjes tussen die jammer genoeg iets minder aandacht krijgen dan normaal gesproken. Onderstaande artikelen zijn een aantal van die slecht bekeken blogs.  Het betekend niet dat ik niet net zoveel liefde, aandacht en tijd heb gestoken in deze artikelen. Integendeel!

Daarnaast schiet je natuurlijk niet altijd raak en lijdt niet ieder artikel tot een cijferkanon dat viral gaat. Maar dat betekend niet dat ik deze artikelen niet nog eens kan delen zodat ze toch nog een keer gelezen kunnen worden!

 

Het recept voor een leeg koppie

slecht bekeken blogs

 

Het artikel wat mijn bezoekers verzevenvoudigde

slecht bekeken blogs

 

Leuke netflixseries die je gezien moet hebben

slecht bekeken blogs

 

5 redenen waarom ik een powervrouw ben

slecht bekeken blogs

 

Mijn 6 favoriete blogs die ik vaak lees

slecht bekeken blogs

 

De balans vinden tussen gezond eten en snacken

slecht bekeken blogs

Zeg nou eerlijk, zo slecht zijn ze toch niet? Blijkbaar zijn dit dus mijn slecht bekeken blogs van het afgelopen halfjaar. Toch best wel zonde, want eigenlijk zijn ze gewoon erg leuk om te lezen. Maar ach, kan gebeuren. Hopelijk zat er nog een leuk stukje leesvoer voor jou bij!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge