Mijn mini slaapkamer make over #PLOG

Soms heb je van die dagen dat je plotseling zin hebt om van alles schoon te maken en alles te verplaatsen. Voor mij is dat niets nieuws. Ik verander de inrichting van mijn kamer altijd al om de zoveel maanden. Geen idee waarom. Verveling lijkt me. Alleen al met het verplaatsen van mijn bed ben ik een uur bezig, maar dat mag de pret niet drukken.

Lees ook: het recept voor een leeg koppie

Nadat ik op een grauwe donderdagmorgen weer een grote lading kleding op United Wardrobe gooide, vond ik het tijd om mijn kamer eens gronding schoon te maken voor een slaapkamer make over. Een soort grote voorjaarsschoonmaak, maar dan in september. In deze blogpost laat ik je graag mijn slaapkamer make over zien. Misschien doe je nog wat inspiratie op! Helaas heb ik geen voor foto’s geschoten, dus vergelijken kan helaas niet!

 

Slaapkamer make over

 

slaapkamer make over

Witte kast stond eerst rechtop tegen de muur waar de spiegel nu staat.

 

 

slaapkamer make over

Ben wel te lui om de spiegel daadwerkelijk op te hangen.

 

 

slaapkamer make over

Dat prikbord heb ik zelf gemaakt!

 

 

slaapkamer make over

Ja dat is een echt hertengewei die we hebben gevonden in het bos in Zweden.

 

 

slaapkamer make over

En dit is nog niet eens alles..

 

 

 

slaapkamer make over

Me and my little brother.

 

 

 

slaapkamer make over

My view wanneer ik ’s avonds televisie kijk.

 

 

 

slaapkamer make over

Mijn optut-hoekje

 

 

 

slaapkamer make over

Isn’t it cute?

 

 

 

slaapkamer make over

Tadaaaaaa!

 

Schattig kamertje toch? Je kunt ook wel zien dat mijn lievelingskleur lichtblauw is. I love it! Met het verschuiven van mijn bed was ik inderdaad onwijs lang bezig, maar dat kwam ook omdat ik het hoofdstel nog moest verbinden met de boxspring zelf. Dat koste gewoon wel wat tijd. Verder gebruik ik mijn nachtkastje ook als opslag voor de schoenen die niet in de witte kast pasten. Heel handig wanneer je verder niet zoveel ruimte meer hebt! En zelf vind ik dat de grote grijze tak, naast de spiegel die nog opgehangen moet worden, de kamer wel afmaakt! Wat vind jij van mijn mini slaapkamer make over?

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge