review juice brothers; drie daagse cleanse

In tegenstelling tot een paar jaar geleden drink ik nu veel minder drankjes waar alcohol in zit. Niet alleen omdat ik bewuster en gezonder ben gaan eten én leven, maar ook omdat ik altijd een beetje raar ga doen wanneer ik een wijntje teveel op heb. En nadat dat laatst weer een keer gebeurde wat resulteerde in een kater die plusminus 5 dagen duurde, vond ik het hoog tijd om sorry te zeggen tegen mijn lichaam door middel van een drie daagse cleans van Juice Brothers.

Vorig jaar heb ik ook een detoxkuur gedaan in samenwerking met een ander bedrijf. Dit verliep eigenlijk vlekkeloos en ik had nergens last van. Natuurlijk had ik wel honger en zin om te eten, maar in vergelijking met deze afgelopen drie dagen zat er toch een wereld van verschil tussen. Ik vertel jullie graag meer in deze review over Juice Brothers.

 

Review Juice Brothers

De sapjes voor de Deeper Cleanse haalde ik donderdag middag op in Amstelveen waar ik super geholpen werd en ook direct uitleg mee naar huis kreeg over de cleanse. Gek genoeg had ik er zin in. Zin om mezelf sterk te voelen zodat ik uiteindelijk na de drie dagen kon zeggen dat ik het gewoon geflikt had.

Dag 1

De wekker gaat. Daar gaan we. Ik probeer een beetje tijd te rekken en niet meteen flesje nummer een achterover te gieten, ”dan zou ik de eerste dag niet volhouden”, dacht ik.

Eenmaal aangekomen op mijn werk neem ik om 9.30 de gembershot en daar achteraan direct de Master Cleanse (met onder andere cayenne peper). Ik weet dat ik altijd een sarcastische doos ben, maar het drinken van die gembershot voelde echt alsof ik acht scheermesjes doorslikte. Ik gooide snel de Master Cleanse achterover maar dit mocht ook niet baten. Mijn keel heeft ongeveer een halfuur in de fik gestaan en mijn buik was ook niet heel blij. ”Oké Ky, niet zo aanstellen nu”, zij ik tegen mezelf. Maar dit was toch een best heftig begin..

In de middag ging het iets beter, ik dronk netjes al mijn flesjes leeg en zorgde er daarnaast voor dat ik altijd een glas water op mijn bureau had staan. Rond vier uur kreeg ik helaas wel last van bonkende koppijn, maar dit hoorde erbij las ik op verschillende reviews. De Green Routine en de Dragons Breath smaakte wat mij betreft prima en ik kon er weer even tegenaan. Sporten mocht niet, dus ik bleef de eerste dag braaf een avondje op de bank en ging daarna met een lege maag en een volle blaas vroeg naar bed.

review juice brothers

Dag 2.

Gaan we weer. Precies dezelfde sapjes, precies dezelfde scheermesjes in mijn keel en precies dezelfde hoofdpijn in de middag. Misschien was die hoofdpijn nog wel erger op deze tweede dag van de cleanse. Gek genoeg voelde ik me wel fit maar niet energiek. Lastig om uit te leggen.

Waar ben ik aan begonnen en waarom duren die dagen zo absurd lang? Ik ga het niet mooier maken dan dat het is, het is namelijk gewoon drie keer kut. Misschien zelfs vier keer. Drie dagen lang niet eten maar alleen maar sapjes drinken. ”Dat kan ik wel”, dacht ik nog na het lezen van alle perfecte reviews op het internet. Ging het dan echt zo makkelijk bij jullie bloggers? Mijn maag maakte namelijk geluiden die ik nog nooit eerder gehoord had. En eerlijk gezegd werd ik er zelfs een beetje bang van.

Op de tweede dag werkte ik tot 14.00 uur, maar ik zag het al snel niet meer zitten. Ik wilde eten, gewoon even ergens op kauwen. Ik voelde me zo slap en was zo chagrijnig dat ik bij thuiskomst een salade heb gemaakt. Inderdaad, ik was over de helft maar ik heb de cleanse niet volgehouden en voelde me daarom ook een ontzettende loser. Ik had stiekem de hele kast waar alle koekjes in liggen willen opeten, maar ik had niet zo’n zin om een paar uur door te brengen op het toilet. De verstandigste keuze was daarom een salade met daarnaast nog keurig braaf mijn sapje Force Of Nature.

En toen ging het mis..

Maar het probleem was dat ik nadat ik weer had gegeten, ik het eigenlijk wel mooi geweest vond met dag nummer drie. Ik ben erachter gekomen dat dit gewoon niets voor mij is. Dat verschilt natuurlijk per persoon. Ik heb de sapjes ingevroren (weet niet eens of dat kan/mag) om het later nog voor een dag te doen. Ik vond het eigenlijk wel goed zo. En ook al ben ik een van de weinige die het niet heeft volgehouden (want op internet vind iedereen het geweldig en heeft iedereen het volgehouden), het zal mij een worst wezen. Ik houd gewoon teveel van eten haha.

Vergeet trouwens niet dat ik 5 keer in de week aan krachttraining of crossfit doe en daarnaast nog handbal speel. Natuurlijk niet in de dagen dat ik begon aan de cleanse van Juice Brothers. Maar als ik mijn Fitbit moet geloven verbrand ik dagelijks zo’n 2500 calorieën en probeer ik rond de 2000-2200 binnen te krijgen. Tja, en wie veel sport moet ook veel eten.

review juice brothers

Wat een slechte review Ky

Misschien was dit niet de review Juice Brothers waar je op had gehoopt, maar het is tenminste wel een eerlijke review. En ieder lichaam verschilt, vergeet dat absoluut niet. Wat voor mij niet werkt kan dat wel voor jou doen en andersom. En daarnaast wil ik Juice Brothers natuurlijk helemaal niet afkraken, integendeel. Ik vind het top dat ze dit hebben opgezet en onwijs veel mensen helpen bij een gezondere versie van hunzelf.

Tja, ik ben gewoon een fulltime vreetzak..

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge