REVIEW BODY & FIT: IJS IJS BABY

witDe dag is eindelijk aangekomen, mijn gebeden zijn verhoord en ik dank Body & Fit daarvoor  op mijn twee blote knieën.

High Protein Icecream

Ik zal je eens iets heel ergs leuks vertellen, beter dan dit wordt het namelijk niet. Er is sinds kort ijs te verkrijgen in de Body & Fit Shop. Dit is immers geen gewoon ijs. Nee, dit is ijs van Lohilo ligt veel lager qua calorieën, lager in vet, lager in koolhydraten en erg hoog in eiwit. En wat worden wij daar blij van! Normaal ijs uit de supermarkt bevat vaak al 30 gram koolhydraten met 25 gram suikers en 13 gram vet. Deze ijsjes van Lohilo botsen daar flink tegenop met hun 4,5 gram vet, 9-10 gram koolhydraten en maar 5 gram suiker. Bam!

De bakjes ijs van Lohilo bevatten per 100 gram wel 13 gram ewit. Per verpakking is dat 23 gram ewit, en hell yes dat jij dat bakje in een keer achterover gooit. Al helemaal wanneer je het eerste hapje neemt en proeft hoe ongelofelijk lekker romig het smaakt. Buiten dat wordt het eiwit geleverd door de twee beste en meest zuivere vormen van eiwit, Whey en Caseïne.

bodyfittt

Dit ijs waar ik zo hemels over spreek is te verkrijgen in wel 6 onweerstaanbare smaken. Banana Split Chocolate Swirl, Caramel Chocolate Swirl, Creamy Coconut, Double Chocolate, Salted Caramel en Chocolate Peanut Crunch. En aangezien het zomerse weertje zich steeds vaker laat zien, is dit een prima snack om mee te nemen in de koelbox of heerlijk thuis op te peuzelen tijdens het zonnen. Niets is lekkerder dan een fris bakje ijs terwijl het zonnetje een heerlijk kleurtje op je gezicht geeft. Daarbij hoef je je niet eens schuldig te voelen, omdat dit ijs perfect past binnen jouw macro’s!

Het ijs wordt geleverd in handige bakjes met een hersluitbare verpakking. En voor zo’n kluns als ik, is dit een prima oplossing om het morsen tegen te gaan.  Iedere verpakking bevat 175 gram ijs. Het zou voldoende moeten zijn voor 2 tot 3 porties, maar zoals ik al zei, na de eerste hap ben je niet meer te stoppen en gaat het bakje gegarandeerd in één keer leeg.

Ik heb de smaken nog niet allemaal geprobeerd, maar tot nu toe is mijn favoriet de Banana Split Chocolate Swirl, wat is jouw favoriete smaak? Neem anders zelf een kijkje op www.body&fit.nl en oordeel zelf!

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge