REGELMAAT IN MIJN DRUKKE KOPPIE

witIk zit de laatste tijd in een nooit stilstaande rollercoaster. Mijn hoofd stroomt over van ideeën, nieuwe plannen, leuke samenwerkingen en heerlijke receptjes. Deze dingen in combinatie met een simpele chaotische trien die altijd een agenda bij zich heeft, maar er nooit in kijkt, is net alsof je Hannibal Lecter vraagt om jouw lunch klaar te maken. Gedoemd om te mislukken.

Wat gaat er veranderen?

Maar nu, en dit keer voor het echie, geef ik mezelf eindelijk een hele harde schop onder mijn squatbilletjes. Ik ga ervoor zorgen dat regelmaat het enige is wat nog kan overheersen in mijn overvolle pan.  Je zult wel denken, ‘Waar heeft zij het in hemelsnaam over, gaat het wel helemaal lekker Ky?’ Nee, dat gaat het niet en daarom ga ik jullie uitleggen wat er gaat veranderen.

Ik ga vanaf nu posten volgens een planning. Yes, ik denk inderdaad dat dit voor rust gaat zorgen. Het woord veranderen kan ik op dit moment eigenlijk niet gebruiken aangezien er totaal geen rode draad gespannen zit tussen de dagen waarop ik post. Het is nu een groot rotzooitje, maar hopelijk niet voor lang.

Maandag: Diary
Woensdag: Tipje Woensdag
Vrijdag: Feitje Friday
Zondag: Sparkly Specials of Sinner Sunday

Zo gaat het er vanaf nu uitzien!

Maar, maar..

‘Maar, ga je dan helemaal geen recepten meer posten?’ Uh, natuurlijk wel gekkie! Dit is alleen een blog routine waar ik naartoe wil streven. Er zullen vast ook woensdagen zijn dat er geen tipje online komt, maar die houden jullie die week daarna van me tegoed. Please, don’t be mad. Ik ben ook maar iemand die nog moet onderzoeken hoe het allemaal moet en op wat voor manier het voor mij het beste werkt. Soms is er simpelweg geen tijd, zin of inspiratie om iets online te knallen, en ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Begrijp mij trouwens niet verkeerd. Bloggen is iets wat ik met zoveel liefde en passie doe en vooral ook nog voor een hele lange tijd wil blijven doen. Maar wel op mijn eigen manier. De sociale druk die steeds maar in mijn rug zit te porren maakt me een tikkeltje nerveus en zelfs een beetje boos. Ik wil graag zelf bepalen wanneer en wat ik post. Zolang ik maar een glimlach op jullie gezicht kan blijven toveren en ikzelf zen ben, vind ik het allemaal best!

Heb jij trouwens  vragen, tips of onderwerpen waarover jij wilt dat ik schrijf? Laat het me dan vooral weten in de comments of stuur mij een bericht op Facebook of op Instagram!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge