Recept vegetarische Sofishburger wrap

vegetarische sofishburger

Na het bereiden van mijn vorige recept met de SoFine Aspergeburger was ik zo aangenaam verrast, dat ik met veel plezier nog een recept heb gemaakt met een product van SoFine. Deze keer is het de buurt aan de vegetarische SoFishburger. Lees je mee?

Ingrediënten (2pers)
Sofine fishburger
Volkoren wrap
20 gram feta kaas
Handje cherry tomaatjes
Gemengde sla
Eetlepel olijfolie

Saus
Creme Fraiche
1 teentje knoflook
Snufje paprika poeder
Sap van een halve limoen
Snufje peper en zout

Side dish
Komkommer met hummus

Benodigdheden
Snijplank
steelpan
Magnetron of oven
Scherp mes
Kleine kom
knoflookpers

Bereidingswijze
We beginnen met de saus. Pak een kleine kom en giet hier de creme fraiche in, knijp het teentje knoflook met de knoflookpers fijn en roer dit samen tot een geheel. Voeg een snufje paprika poeder, het sap van een halve limoen en een snufje peper en zout toe en de saus is klaar!

Snijd de cherrytomaatjes en de feta kaas in kleinere stukken op een snijplank. Bak de sofishburgers van Sofine in een steelpan met een eetlepel olijfolie. Doe dit drie minuten aan beide kanten. Intussen verwarm je de wrap voor 20 seconde in de oven en besmeer je hierna de binnenkant met de saus.

Wanneer de burgers klaar zijn snijd je ze door de midden en leg je een burger per wrap in het midden op de saus. Hierover kunnen de gemengde sla, de cherrytomaatjes en de fetakaas over gestrooid worden

Wil je de vegetarische SoFishburger van SoFine ook uitproberen? Met de code SoFine50 kun je in juli de SoFine producten online bij Jumbo bestellen met 50% korting!

Eetsmakelijk!

vegetarische sofishburger vegetarische sofishburger

vegetarische sofishburger vegetarische sofishburger

Dit is een gesponsorde post in samenwerking met Sofine. Ik ben oprecht zeer te spreken over de producten en zou hier anders ook niets over schrijven wanneer ik dit niet was. 

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge