Waar ik mijn food inspiratie vandaan haal?

 

Mijn hele tijdlijn staat vol met gezondheidsgoeroes, fitgirls en foodblogs. Ik moet zeggen dat ik daar best veel inspiratie uithaal, maar op een gegeven moment heb je het allemaal wel gezien. De bananenpannekoeken, overnight oats en bloemkoolpizza’s ken ik nu wel en dus is het tijd voor een nieuwe inspiratiebron. En die heb ik gevonden!

Hier komt mijn food-inspiratie vandaan!

Je kent het vast wel. Er komen gasten over de vloer en je wilt gewoon weer eens uitgebreid en origineel koken. Alleen gaan de recepten die jij kent niet veel verder dan een roerei of pasta bolognese. De Allerhande en alle foodblogs maken je tegenwoordig ook niet heel vrolijk meer met al die ingewikkelde recepten dus je bent opzoek naar iets nieuws, iets verfrissends.

Een tijdje geleden werd ik gewezen op de PressReader-app waar onwijs veel leesvoer op te vinden is. De OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) heeft namelijk dé tip voor het vinden van de leukste food-inspiratie. Namelijk de PressReader-app. Deze app is een online databank en bevat duizenden kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in 60 verschillende talen. Ja je leest het goed, 60 talen! Naast food-magazines zoals Foodies vind je er ook talloze andere bladen en kranten.

Lees hier meer over de PressReader App!

PressReader is beschikbaar op de computers van de OBA, maar ik downloadde de app gewoon via de Appstore op mijn mobiel. Je kunt na het downloaden van de PressReader-app op je telefoon direct beginnen met het lezen van de kranten en tijdschriften! Net zo makkelijk! Zelf kijk ik iedere dag even op de app om de nieuwste nieuwtjes te lezen in verschillende artikelen en is dit ook een hele fijne inspiratiebron. Ik weet dat een groot deel van mijn (foodie)volgers altijd razend enthousiast wordt van de recepten die ik deel, vooral wanneer dit gezonde recepten zijn. Daarom leek het mij een leuk idee op deze inspiratiebron te delen met jullie!

 

Lees ook: Hoe je de lekkerste uitsmijter maakt? Zo dus!

 

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Ik ben benieuwd waar jij jouw inspiratie vind wanneer het over food en recepten gaat. Zoek jij het hele internet af naar hippe blogs, lees je kookboeken, kijk je naar 24Kitchen of vind je zo’n App als PressReader ook interessant? Laat het weten in de comments hieronder zodat je andere lezers wellicht ook op ideeën brengt!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge