EEN NIEUWE START

witIn mijn eerste diary gaf ik al een kleine hint.  Ik ga het gewoon doen. Tromgeroffel please.. Ik start 2 mei met Personal Body Plan, BAM! En wat vind ik het spannend!

Wat is Personal Body Plan?

Personal Body Plan is jouw eigen Personal Trainer, Voedingsdeskundige en Lifestyle Coach in één. Je krijgt een op maat gemaakt plan alleen voor jou, hoe leuk!

Dit plan is gebaseerd op voeding, gedrag, training en herstel. Hierbij krijg je inzicht over jouw levensstijl en hoe je dit het beste kunt aanpassen. Je leert over micro en macro nutriënten en krijgt naast een trainingsschema ook duidelijke instructies (instructievideo’s plus uitleg). Tijdens de trainingen kun je een app (lees volgende alinea) gebruiken om direct jouw trainingen in te vullen en op te slaan. Tevens is er ook onderscheid tussen actieve hersteldagen en rustdagen.  Bij actief herstel kun je lekker gaan wandelen of een stuk gaan fietsen!

Dit hele proces duurt minimaal 6 maanden en gaat er voor zorgen dat jij jouw doelen en resultaten zult halen. Natuurlijk is ieder lichaam anders, daarom zal dit bij iedereen anders verlopen.

Personal Body Plan App

Als jij er ook zo een bent als ik en je ook een shop onder je kont nodig hebt, zul je blij zijn met deze app.  Hierdoor heb je binnen handbereik 24/7 toegang tot jouw personal body plan. Je kunt chatten met je Personal Body Coach, je kunt in contact komen met andere deelnemers en jouw progressie bijhouden.  Er  staat zelfs iedere werkdag een nieuwe gedragsles voor je klaar die jou helpt om jouw levensstijl te veranderen. Op deze manier krijg je inzicht in je eigen gewoontes en leer je wat werkt voor jou! Naast deze gedragsles zullen er ook challenges op de app tevoorschijn komen. Hierdoor wordt jij uitgedaagd om na te denken over je gedrag.

In deze app vind je ook jouw persoonlijke trainingsschema terug waardoor je de oefeningen bij de hand hebt. Deze oefeningen worden duidelijk uitgelegd aan de hand van video’s. Jouw persoonlijke trainingschema’s zullen gedurende jouw Personal Body Plan worden aangepast op jouw doelen en resultaten.

Om het nog leuker te maken kun je ook jouw resultaatfoto’s uploaden en de laatste metingen invoeren in de app. Zo kun je samen met jouw Personal Body Coach de progressie die je hebt gemaakt bijhouden. Zoals ik al zei kun je ook in contact komen met andere deelnemers. Dit doe je via de tijdlijn in de app. Plaats statusupdates, deel jouw progressiefoto’s of like en reageer op andere.

Tot slot heb je via de app ook overzicht over jouw persoonlijke voedingsplan.

Welke doelen en resultaten wil ik behalen?

Het zal vast en zeker niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar worden. Vooral in combinatie met mijn stage, werk en handbal. Gelukkig heb ik dat er voor over en weet ik zeker dat het goed gaat komen. Ik heb dat duwtje in de rug nodig en ik weet dat ik dat via Personal Body Plan ga krijgen.

En ja, ik doe dit voornamelijk om mijn kennis over alles wat maar iets met sport en voeding te maken heeft, te verbreden. Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit de enige reden zou zijn. Natuurlijk wil ik ook een killerbody als Faya en een stel billen als Jen Selter voordat de thermometer de 25 graden aantikt.  En daar moet hard voor gebikkeld worden!

Ik vind het tof om jullie er zoveel mogelijk bij te betrekken en op de hoogte te houden. Daarom zal ik in de zoveel tijd even een update plaatsen. Hopelijk met resultaten waar je U tegen zegt!

Jeetje wat heb ik er zin in zeg! Zijn er nog meer mensen die samen met mij 2 mei starten? De inschrijving voor deze datum sluiten woensdag 27 april om 23.59. Schrijf je daarom nog snel in via www.personalbodyplan.nl!

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge