Personal Body Plan Update

witVandaag ben ik bijna twee maanden bezig met Personal Body Plan. Wat gaat de tijd toch snel. Zoals belooft, geef ik jullie een maandelijkse update over mijn ervaringen en progressie. Lees je mee?

Na de eerste maand vertelde ik jullie in deze blog hoe ik begon aan mijn Personal Body Plan. Ik nam jullie mee en vertelde hoe mijn eerste indruk was, maar vooral ook hoe mijn eerste maand verliep. Nu wil ik niet alleen mijn Personal Body Plan bespreken, maar ook een paar van mijn mede PBP genoten het woord laten geven. Net zoals ik, zijn ook zij begonnen met het worden van de beste versie van jezelf.


”Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt. Nu een beslissing waar ik heel blij mee ben. Soms vergeet of zie ik het zelf al niet meer. Ik heb lichamelijk en geestelijk al zoveel bereikt en geleerd in de drie maanden die ik nu bezig ben, maar ik groei nog iedere dag. Personal Body Plan heeft mij geïntroduceerd en een goede basis gegeven voor mijn nieuwe toekomst, en daar ben ik heel dankbaar voor.”

Charlotte, 21 jaar, team 4 april
@fitmetlot


“Voordat ik aan Personal Body Plan begon was ik mijn balans totaal kwijt. Voeding en training moesten 100% goed gaan, en zo niet? Dan maakte het me allemaal niets meer uit en at ik meteen allerlei ‘verkeerde’ producten. Door Personal Body Plan leer ik de balans vinden tussen goede voeding en het genieten van de wat minder ‘gezonde’ voeding. Mijn coach helpt mij hier onwijs mee! Tevens vind ik het erg fijn dat je een goed overzicht hebt aan wat je moet binnenkrijgen op een dag. De eerste 4 weken heb ik al behoorlijk wat progressie gemaakt en dit geeft mij extra motivatie te knallen. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de meting na 8 weken!”

Pernilla, 21 jaar, team 2 mei
@pernillaceline

 


 

”Na jaren van schommelen met mijn gewicht tussen de 120 en de 100 kilo, was het afgelopen januari voor mij echt genoeg geweest. Ik woog toentertijd 102,5 kilo en was op eigen kracht al aardig ver gekomen. 88 kilo was voor mij het “droom gewicht”. Nu, na 6 maanden Personal Body Plan, zit ik al op een 82 kilo! De 40 kilo is er dus officieel vanaf!”

Leroy, 26 jaar, team 4 april
@ler0yy038

 


 

Mijn tweede maand Personal Body Plan

Time flies when you’re having fun zeggen ze toch? Dat is namelijk echt zo, de tijd gaat ongelofelijk snel. Dit is gewoon al maand nummer 2 en ik geniet echt zo van alles. Wel heb ik even kort een dipje gehad. Maar dat had alles te maken met een weekend feesten en slecht eten op Amsterdam Open Air. Dan ben je gewoon het ritme helemaal kwijt en voel je je even verloren. Op dat soort momenten moet je ervoor zorgen dat je de draad snel weer oppakt en weer door kan gaan met knallen. Dat heb ik gelukkig ook gedaan! 

Personal Body Plan

Genieten van de dingen waar je eerst ook zo intens van genoot, kan nog steeds. Maar bij sommige dingen moet je eerst nadenken, of dit past binnen jouw plan. Veel mensen denken namelijk dat het starten van Personal Body Plan meteen betekend dat je het roer drastisch moet omgooien om maar iets van progressie te boeken. Integendeel. Je kunt veel nog steeds doen en eten, maar met mate!

Ik ga nog steeds bijna dagelijks met een big smile op mijn gezicht naar de sportschool om mijn trainingen uit te voeren. Maar wat ik nog het meest efficiënt vind, is het tracken van mijn voeding met de Personal Body Plan App. Maar het krijgen van 5 groene balkjes blijft nog steeds een grote opgave..

Personal Body Plan


 

 

”Personal Body Plan heeft mij geleerd om consistent te trainen en om er ontzettend veel plezier in te krijgen. Ik heb mentaal een grote transformatie ondergaan en ik zit veel zekerder in mijn vel. Ik ben dolblij met mijn resultaten en ga mijn kennis nu gebruiken om zelf aan de slag te gaan!”

Marit, 21 jaar, team 5 oktober
@fitgirl.marit

 


 

”Tot nu toe ervaar ik Personal Body Plan als positief! De laatste tijd zie ik minder resultaat, maar dat is vooral aan mezelf te wijten (vakantie). Door mijn coach heb ik een stok achter de deur, en ondanks dat ik erg veel wist op het gebied van sport en voeding, leer ik haast iedere dag iets nieuws! Ook de tips uit de gedragslessen en challenges zijn zeer verfrissen en houden het leuk doordat je constant kan variëren met verschillende tips en methodes.”

Alex, 24 jaar, team 4 april
@alexserry

 


 

De inschrijvingen van Personal Body Plan sluiten op woensdag 29 juni om 23:59 dus schrijf je nog snel in via de website van Personal Body Plan of neem gewoon even een kijkje om wat wijzer te worden! 

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge