Mijn 7 onmisbare en gezonde producten

wit
Iedereen heeft wel een paar producten waar je echt niet zonder kan, net als ik. Ik moet zeggen dat ik niet veel dingen vies vind en ik bijna alles lust. Maar er zijn toch echt een paar producten die onmisbaar zijn in mijn keukenkastjes.

Hieronder lees je over mijn 7 onmisbare en zeker ook wel gezonde producten.

Cottage Cheese

Ik ben het grootste kaasmonster die je maar kunt tegenkomen, geloof me. Voor mij is een dag zonder kaas een dag niet geleefd.

Gezonde producten

Cottage Cheese is ontzettend lekker op een rijstwafel, door de sla of gewoon uitgelepeld uit het bakje! Ook door warme gerechten meng ik deze kaas er vaak doorheen. Zoals door de spinazie op bovenstaande foto, in deze spinazielasagne of in deze quiche.

Havermout

Voor mij is dit het beste ontbijt om mijn dag mee te starten. Ik moet zeggen dat ik alleen in de winterperiode bijna iedere ochtend start met een havermoutontbijt en in de zomer zo af en toe.

Gezonde producten

Tegenwoordig geniet iedereen die de hashtags #fitdutchies en #gezond gebruikt van een ochtend met een bak havermout op schoot. Ikzelf eet het nooit warm maar maak mijn havermout altijd de avond van te voren klaar. Meestal gebruik ik 40 gram havermout, 1 banaan, een klein handje walnoten en soms nog wat kaneel.

Kwark

Ork, ork, ork, kwark eet je met een..

Gezonde producten

Naast het feit dat kwark een goede en ook nog eens goedkope eiwitbron is, is het ook nog eens erg lekker en vullend. Soms prak ik er een banaan doorheen en strooi ik er walnoten overheen, en de andere keer roer ik er verschillende pitten, zaden en superfoods doorheen.

Smart Bar

De smart bar is voor mij echt ideaal. Makkelijk om mee te nemen, erg lekker en perfect om je eiwitten aan te vullen. Meestal neem ik mijn Smart Bar direct na het sporten of als tussendoortje tussen mijn lunch en avondeten. Daarnaast zijn er zo ontzettend veel smaken te verkrijgen, dat er voor iedereen wel iets tussen zit.

Gezonde producten

Mijn favoriet is de White Chocolate en ik bestel ze altijd op www.bodyenfitshop.nl.

Rauwkost

Hier kan ik serieus intens van genieten, gewoon een bakje rauwkost. Meestal zijn dit snoeptomaatjes, komkommer, paprika, komkommer en radijsjes. Simpel om te bereiden, aangezien je het alleen in stukjes hoeft te snijden. En dat hoeft trouwens niet perse. Ik eet een paprika soms gewoon als een appel, een komkommer met schil en wat aromat of een handje radijsjes uit de hand.

Gezonde producten

Soms maak ik er ook een dipsaus bij, zo wordt het voor mijn gevoel ook een lekker snackmomentje. Op deze foto zie je ook gefrituurde avocado fries en een dipsaus van rode biet. Het recept van de avocado fries vind je hier en het recept voor de dipsaus vind je hier.

Pindakaas

Pindakaas lovers laat je horen! Misschien niet het gezondste, maar zeker wel ontzettend lekker! Stiekem eet ik voordat ik richting mijn bed ga nog een of twee rijstwafels met een flinke laag pindakaas. Nog meer mensen die dat doen?

Gezonde producten

Tonijn

Ik hou misschien nog wel meer van vis, dan van vlees en tonijn is dan zeker mijn favoriet.  Klik hier voor mijn favoriete lunch met tonijn.

Gezonde producten

Dit waren mijn 6 onmisbare producten, wat zijn die van jou?

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge