Norecipeforlife gaat per direct stoppen

kerst cadeautjes
Voor mij gaat er veel veranderen. Maar voordat ik 2017 met een schone lei begin, wil ik de laatste week van 2016 gebruiken om misschien wel mijn grootste verandering door te zetten. Curious?

Nog even. Nog even en het nieuwe jaar staat weer aan onze voeten. Een nieuw jaar waarin we onze doelen op een rijtje zetten en alle goede voornemens van vorig jaar weer in kaart brengen. En ja, ook ik heb dit gedaan. Of tenminste, dat ga ik nu doen. Voor mij staan er aankomend jaar best wat dingen op de planning die ik wil behalen of doorzetten. En wat ik je nu wil vertellen, is daar een van!

Dit is toch best spannend..

Tijd voor een nieuwe start
De trouwe volgers weten dat ik vanaf dag één bezig ben geweest met recepten, gezonde voeding en sport. Maar mijn interesses zijn de laatste paar maanden enorm uiteen gelopen en ik ben daarom dus niet alleen meer bezig met deze drie onderwerpen. Ik wil schrijven over zoveel meer en mezelf blijven ontwikkelen. Mijn leven draait niet meer om continu gezond eten, iedere dag sporten en alleen maar bezig zijn met ”healthy” leven. En daarom is het tijd voor een verandering.

norecipeforlife kyara esteva

Ik ga stoppen
Je leest het goed. Ik ga per direct stoppen. Zo heftig als het klinkt is het niet hoor. Met stoppen bedoel ik dat ik ga stoppen met de naam Norecipeforlife. Vanaf vandaag ga ik verder met mijn eigen naam, Kyara Esteva. Hierboven leg ik al uit dat de naam niet meer bij mij past. En als je heel oplettend bent geweest, weet je dat ik mijn Instagram naam een tijdje geleden al een of twee dagen veranderde in mijn eigen naam, maar toen weer terugkrabbelde. Ik weet het.. Het is tijd dat ik stop met twijfelen en gewoon moet DOEN. Dat is ook een voornemen voor het nieuwe jaar.

Mijn Instagram naam is niet het enige dat veranderd naar @kyaraesteva, maar ook de mijn blog. Hier ga ik even rustig de tijd voor nemen aangezien de hele layout van mijn blog ook een transformatie ondergaat.

Jij bent speciaal voor mij
Daarnaast wil ik jullie natuurlijk een onwijs fijne jaarwisseling wensen en een gelukkig, liefdevol en gezond 2017. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben dat jullie er altijd zijn, voor alle lieve berichtjes en steun. Ook al ken ik jullie niet allemaal persoonlijk, jullie zijn speciaal voor me!

Genoeg geslijm!

Blijf je me na dit nieuws nog steeds volgen?

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge