Een nieuwe weekplanning van Kyaraesteva.com

Het wordt menens en daarom ook tijd voor een nieuwe weekplanning. Langzamerhand maak ik van mijn hobby mijn eigen bedrijf en verdien ik er ook stiekem wel eens een klein zakcentje mee. De laatste paar maanden heb ik net als in het begin bloed, zweet en tranen in mijn kindje gestoken. En hoe trots ik eigenlijk ben, kan ik niet eens omschrijven.

Ik ben veranderd van domein-en Instagram naam, heb mezelf ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel, de layout van mijn website is totaal omgegooid én ben ook nog eens begonnen met een YouTubekanaal. Ja, de laatste tijd is het een tikkeltje hectisch in mijn hoofd. Dat is dan ook de reden dat ik voor mezelf én ook voor jullie een planning heb gemaakt waarmee hopelijk duidelijk wordt wanneer jullie een post of video van mij kunnen verwachten!

Vanaf nu ziet mijn week planning er zo uit:

Maandag: Blog tag
Woensdag: Blogtips
Vrijdag: Sparkly Specials
Zondag: Youtube Video

Daarnaast blijf ik natuurlijk ook andere artikelen, recepten en onzin plaatsen. Maar is mijn vraag vooral aan jullie, wat zien jullie graag terug op Kyaraesteva.com? Laat het mij hieronder weten of stuur even een mail naar info@kyaraesteva.com. Echt doen hoor!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Tessa
    maart 8, 2017 at 3:00 pm

    Wat een leuke blog heb je! Ik blijf je volgen 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge