Zie hier, mijn nieuwe blog layout!

Eindelijk. Geen gedoe meer met afbeeldingen waarvan de afmetingen niet kloppen, geen lange laadtijd meer en vooral een mobiele versie die wél aanpast aan een mobiel scherm.

Girl power
In deze blog waarin ik mijn doelen voor 2017 met jullie deel, vertelde ik stiekem al dat er komende tijd heel wat zou gaan veranderen. Ik stroom op dit moment over van ideeën en moet alles rustig op mijn eigen tijd uitwerken. Inmiddels ben ik nu van naam én van layout van mijn blog veranderd.

Ook mijn email adres is veranderd naar info@kyaraesteva.com en ik heb een eigen logo dankzij grafisch vormgever Remon Spaargaren. Dus als je zelf een logo wilt laten maken, stuur hem dan zeker een berichtje!

Het scheelt me zoveel stress dat ik weet dat het nu goed zit. Dat ik niet meer twintig keer per dag hoef te checken of jullie mijn artikel wel goed in beeld krijgen. En ik vind het natuurlijk super fijn dat jullie zonder inzoomen en scrollen normaal kunnen lezen wat ik nu weer allemaal uitkraam.

Nieuwe blog layout

Hierboven chill ik trouwens even op de trambaan.

Verandering na verandering
Een nieuwe blog layout én een naamsverandering. Ja, ik heb het even helemaal omgegooid. En ik moet zeggen dat ik na een aantal dagen bloed zweet en tranen in het coderen en bewerken heb gestopt, ik verdomd blij ben met het eindresultaat. Wat vind jij?

Liefs,
Kyara

Voeg me ook toe op Snapchat: kyaraesteva

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Eline
  januari 9, 2017 at 8:25 pm

  Het ziet er echt super mooi uit! Ik ben heel benieuwd naar alle artikelen. Super tof dat je de omschakeling hebt gemaakt. Ik heb mijn naam anderhalf jaar ook veranderd en ik ben er tot de dag van vandaag nog steeds blij mee.

 • Reply
  Jessica
  februari 23, 2017 at 11:42 am

  Ziet erg heel mooi uit! Waar heb je geleerd om een website te bouwen?

  • Reply
   Kyara Esteva
   februari 23, 2017 at 11:53 am

   Dankjewel Jessica! Heel veel zoeken op Google en oefenen oefenen oefenen. Kosten me wel veel bloed, zweet en tranen hoor!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge