Kort pittig kapsel

nieuw kapsel

 

De eerste keer is altijd erg spannend. Ik heb namelijk heel mijn mooie 21-jarige leven dezelfde haarkleur gehad en ben ook eigenlijk nooit echt van plan geweest om dit op korte termijn te gaan veranderen. Natuurlijk heb ik vroeger ook wel eens zo’n afschuwelijke pony langs m’n voorhoofd gehad, maar een gek kleurtje zat er voor mij niet in. Maar omdat ik steeds vaker verschillende haarstijlen tegenkom op onder andere Instagram en Pinterest, leek het mij tof om zelf ook eens iets geks te doen met mijn haar en te gaan voor een nieuw kapsel. En nee, geen kort pittig kapsel. Gelukkig heb ik een geweldige kapper om de hoek die altijd de mooiste creaties weet te maken. Vertrouwen had ik dus genoeg!

Vooral de haarkleur van Anna Nooshin en Lois Bodil nam ik achter de hand mee om deze als voorbeeld te laten zien aan mijn kapper. Best pittig en donker en het kan vooral best kil overkomen, maar ik vind donker haar echt heel erg mooi. Vooral wanneer je buitenlands bloed door je aderen hebt stromen, just like us three!

 

nieuw kapsel

nieuw kapsel

nieuw kapsel

nieuw kapsel

Als een blij ei met enorm veel volume liep ik Toffup uit en kon ik niet wachten om mijn volle bos donkere krullen te laten zien. Het is even wennen, maar ik vind het zelf heel erg mooi. De krullen zijn trouwens niet permanent, maar wanneer ik bij de kapper ben zorgen ze er altijd voor dat mijn haar perfect zit. Heerlijk! Bij mijn kapper kun je trouwens ook terecht voor tattoo’s, nagels, ontspanningsmassage’s, huidbehandelingen en is er ook een waxbar. En weet je wat het leukste is? Mijn kapper zit in mijn sportschool!

Maar nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jij ervan vindt. Te donker, niet echt jouw smaak of vind je mijn nieuwe kapsel juist heel erg mooi? Ik ben benieuwd. Wel eerlijk zijn he!

Lees ook: review juice brothers; drie daagse cleanse

 

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge