Mijn zomer in 100 woorden en 18 kiekjes

Mijn zomer

Ky’s Kiekjes, een rubriek waarin ik jullie per artikel meeneem in mijn afgelopen maand door middel van, tja, kiekjes. Foto’s die eigenlijk geen toevoeging nodig hebben maar direct laten zien dat zij bij de hoogtepunten hoorden van de afgelopen maand. Het is ook wel eens lekker om niet naar mijn onzin te luisteren maar om gewoon door mijn foto’s te scrollen.

Marseillan was dit jaar de bestemming waar ik een gedeelte van mijn zomer verbleef. Marseillan is een plaats in Zuid-Frankrijk in de regio Languedoc-Roussillon. Ik heb genoten van het warme weer, heerlijk eten en wijntjes en een onwijs fijn vakantie gevoel.

 

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer

Mijn zomer Mijn zomer

Lees ook: Ky’s kiekjes van juni

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge