Mijn goals voor de aankomende maand juli

mijn goals

Laatst bedacht ik mij wat ik allemaal anders zou willen doen of aan zou willen passen aan sommige dingen die ik deed. Het is nu zomer, tijd om te genieten. Deze post leek mij een leuke manier om mijn goals voor de maand juli voor mezelf op een rijtje te zetten. En jullie mogen daar best van meegenieten!

 

Dagelijks 8 duizend stappen

Ik ben mezelf ervan bewust dat ik de tienduizend stappen dagelijks gewoon niet ga halen. Dankzij mijn Fitbit word ik goed met mijn neus op de feiten gedrukt en zie ik soms dat ik wel een lui varkentje kan zijn. Een middenweg kan voor mij daarom goed werken, vandaar 8 duizend stappen. In deze blogpost lees je dat ik mijn fitbit lekker niet mee ging nemen op vakantie. Puur omdat ik niet bezig wil zijn met mijn stappen en calorieën in de gaten houden. Daar is vakantie toch voor, genieten?

 

Genieten van Festivals

mijn goals

Vorige zomer ben ik geloof ik alleen naar Amsterdam Open Air geweest. Maar deze zomer wil ik wat meer leuke feestjes pakken. Ik ben van plan om naar Vestival te gaan, vunzige deuntjes, Edelwise en heb al kaartjes voor Latin Village.  Dus, iemand die mee wilt?

 

Meer geld sparen

Na een weekendje Maastricht, een boete, mijn rijlessen, 11 dagen Frankrijk en misschien iets te veel shoppen moet ik even rustig aandoen zodat mijn bankrekening weer wat bijgevuld kan  worden. Gaat lastig worden aangezien ik naar veel feestjes wil en misschien nog op vakantie, maar dat zien we dan wel!

 

Meer boeken lezen

mijn goals

Het punt is niet perse dat ik lezen stom vind, integendeel. Maar meer dat ik nul komma nul inspiratie heb op het gebied van goede boeken. Zoals je hier kon lezen ben ik naar de Dominicanenkerk in Maastricht geweest. Hierin hebben zij een onwijs grote bibliotheek gebouw waar ik twee boeken heb gekocht. Ik vind het namelijk heerlijk om op vakantie te kunnen lezen. Al mijn boeken die ik vroeger las heb ik verkocht op bol.com, wellicht dat ik daar even op ga rondneuzen naar wat nieuw leesvoer!

 

Vaker de sauna in gaan

Het is niet alleen heerlijk om even in de sauna te relaxen, maar het is ook nog eens goed voor mijn bloedsomloop en voor m’n huid. Door de hoge temperatuur gaan de poriën open staan en kan al het vuil en overtollig talg afgevoerd worden. Mijn huid is nooit super egaal geweest en ik heb best wel een tijdje last gehad van pukkeltjes. Misschien dat vaker de sauna in gaan daar tegen helpt!

 

Op vakantie gaan

mijn goals

Ik ben nu een aantal dagen in Frankrijk en onwijs aan het genieten. Genieten van de zon, het strand, de zee, het lekkere eten en gewoon het vakantie gevoel. Samen met mijn schoonzussen en schoonmoeder zijn we hier 11 dagen. Verder heb ik nog niets geboekt, dus wie weet ga ik eind van de zomer last minute nog ergens heen!

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge