Wie helpt mij om mijn droombaan te vinden?

mijn droombaan

In februari ben ik gestopt met de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hva. Niet alleen omdat de opleiding na een halfjaar toch niets voor mij bleek te zijn, maar ook omdat school niets voor mij is. Ik wilde iets doen. Mijn creativiteit uiten en iets gaafs op gaan zetten. Ik besloot vol voor mijn blog te gaan en daarnaast parttime te gaan werken. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Mijn blog groeide van 2 duizend naar 10 duizend bezoekers per maand en mijn artikelen werden massaal gelezen. Maar nu, nadat ik onwijs veel toffe dingen heb mogen doen, veel heb kunnen netwerken en samenwerkingen ben aangegaan, ben ik op zoek naar een fulltime baan in de online wereld (Online marketing, Social Media, Influencer Marketing).

Lees ook: Dit ben ik

Ik ben jong en moet aan mijn toekomst denken. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik voor altijd wil en kan blijven bloggen. Daarom moet ik realistisch zijn en, hopelijk na het vinden van mijn droombaan, het bloggen op een lager pitje zetten.  Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Op dit moment verdien ik wel een goed zakcentje met bloggen, maar dat kan iedere maand weer verschillen. Die onzekerheid is zeker niet ideaal. Daarnaast is bloggen ook gewoon mijn hobby en kan ik gelukkig zelf indelen wanneer ik iets publiceer en wanneer niet.

 

Opzoek naar mijn droombaan!

Wie ben ik?
Mijn naam is Kyara Esteva en ik ben een jonge en vooral flexibele teamspeler met een Spaanstalige achtergrond en ambitie om door te groeien binnen een bedrijf. Hierom ben ik persoonlijk ook bereid om mijzelf te specialiseren in een bepaald vakgebied wanneer deze mogelijkheid aanwezig is.

Wat zoek ik?
Momenteel ben ik opzoek naar een baan in de online marketing & social media. Als social influencer en blogger is mijn kennis over social media gegroeid en durf ik mijzelf een specialist te noemen in deze branche. Influencer Marketing spreekt mij ook erg aan. Leuke collega’s en een gezellige en informele werksfeer vind ik ook belangrijk.

Wat doe ik nu?
Op dit moment ben ik werkzaam bij Amstelhof Sport & Healthclub als receptioniste en Marketing & Sales Consultant. In deze functie geef ik leden adviezen op het gebied van abonnementen die wij aanbieden. Tevens werk ik op oproep basis bij Barracuda Unincorporated en bij De Arendshoeve, The Garden Of Amsterdam.

Naast mijn werk en sport, spendeer ik veel tijd aan mijn persoonlijke blog. Na twee jaar schrijven werd mijn harde werk al beloond met vijf tot tienduizend bezoekers per maand. Mijn missie is om mensen op een informatieve en vooral leuke manier te vermaken met mijn artikelen. Hierdoor is mijn kennis in de social media uitstekend.

 

Vaardigheden
Sterke punten: doordenkend, creatief, teamplayer, enthousiast, flexibel, sportief, schrijfvaardigheid, leergierig, social media

Vertrouwd met Microsoft Excel
In het bezit van een AED en Reanimatie Certificaat

Talen
Talen: Nederlands, Engels en Spaans (basis)

Hobby’s en interesses
Sport: handbal en fitness
Fotografie: Canon EOS 450D
Overig: koken, schrijven

Ken jij een tof bedrijf of weet je toevallig waar er nog een vacature open staat? Dan hoor ik dat natuurlijk heel erg graag. Stuur een email naar info@kyaraesteva.com wanneer jij mij wilt helpen naar mijn droombaan en ik ben je eeuwig dankbaar!

 

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Irene
    september 21, 2017 at 3:31 pm

    Ik weet helaas geen vacature. Maar ik kan je wel zeggen, dat ik mij wel een beetje herken in jouw verhaal. Ik heb ook ooit op de HvA gestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Voor mijn gevoel was daarvoor niet veel creatiefs aan en de mogelijkheden om te schrijven over voeding te beperkt. Ik hoop dat er snel wT leuks op je pad komt!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge