Meedoen met Temptation Island

meedoen met temptation island

Eerlijk is eerlijk, Temptation Island is een van de smeuïgste programma’s geweest sinds tijden. Of dat nu komt omdat een stel hormonale jongeren bij elkaar simpelweg veel chaos met zich meebrengt, of omdat wij van  nature dol zijn op het schenden van andermans privacy. Wij mensen zijn daar vast verslaafd aan en zijn onwijs nieuwsgierig wanneer het aankomt op andermans geheimpjes Handenwrijvend zitten wij massaal voor de buis te wachten tot Pommeline ”met haar 400cc aan humor” hopeloos verliefd wordt en Ken als een kind zo blij verteld over zijn liefdebedrijvende nacht met Lize.  Denk aan De Gouden Kooi en Big Brother, hier waren wij toch ook gezamenlijk aan verslaafd? Puur om het feit zodat wij iedere avond Amanda in dronken toestand konden zien vechten met Brian en die walgelijke Terror Jaap in zijn eigen kots zagen rollen. Bah.

 

 

Geen beter vermaak dan leedvermaak

Eigenlijk begon ik pas met het kijken van Temptation Island nadat ik zag hoe iedereen als een stelletje idioten tekeer gingen onder de video’s van Michella Kox. Onder haar posts op Facebook werden alle illegalen linkjes gedeeld met de nieuwste afleveringen waar RTL vanzelfsprekend niet zo heel blij mee was. Toch voelde ik me lichtelijk beschaamd omdat ik mezelf schuldig maakte aan het kijken van dit programma. Al deed ik het wel op de loopband in de sportschool, puur omdat ik mij er achteraf iets minder slecht over wilde voelen. Want eigenlijk mag je dit geen guilty pleasure noemen. Nee. Dit is gewoon een ziekelijk slecht toneelspel. Wel credits voor het monteerwerk by the way.

Ondertussen start er alweer bijna een nieuw seizoen maar is er nog steeds een zoekactie gaande naar alle verleiders die geen een keer in beeld mochten verschijnen. Trouwens ook een leuk drankspelletje wanneer je met vrienden Temptation Island terug gaat kijken: Neem elke keer een shot nadat Lize het woord respect uitspreekt en je bent na tien minuten al kacheltje lam.

 

 

 

Meedoen met Temptation Island, de ultieme relatietest (?)

Maar toch vraag ik mezelf af waarom je in godsnaam mee zou willen doen aan een programma als dit. WHY? Dat stellen dromen van een relatietest als deze gaat mij boven de pet. Je relatie is dan toch sowieso gedoemd te mislukken? Stel je voor je vriend of vriendin komt met het grandioze idee om mee te doen met Temptation Island. Ik zeg einde relatie. Ga anders maar ff lekker zelf naar Thailand zodat we net zover uit elkaars buurt zijn als Saartje haar wenkbrauwen.

Wat vinden jullie? Meedoen met Temptation Island, yay or nay?

 

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge