6 McDonalds hacks die je moet kennen

mcdonalds hacks

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de McDonalds de laatste tijd lekker bezig is met promotionele acties en hoogoplopende kortingen. Kom op, een Big Mac en een Mc Flurry voor een euro
en een  gratis hamburger in ruil voor een vrolijk kerstrijmpje. Ja ja, de maand december staat helemaal in het teken van de gele M en alle calorieën die daarbij komen kijken.

De maand december staat ook zonder de reclame van deze fastfoodketen bekend om eten, heel veel eten. Denk aan pepernoten, snoep, chocolade en kerstdiners waar je U tegen zegt. Eten doen we deze maand toch wel, dus een bezoekje aan de McDonalds kan er ook nog wel bij. Daarom deel ik vandaag mijn McDonald hacks die in het nieuwe jaar vast van pas komen!

 

Verse burger

Wil je vers vlees op je burger of wil je gewoon een keer genieten van een broodje dat niet helemaal afgekoeld is? Vraag dan om een burger zonder uien of augurken. Voor menu items als een McDouble of een Classic Cheeseburger halen ze de uien of augurken niet van de burger af, maar maken ze speciaal een nieuwe voor je! Dit geld ook voor de Filet O’Fish, bestel deze zonder kaas en je krijgt gegarandeerd een vers visje op je vette dienblad.

 

Patatbak

Ben je net door de McDrive gereden en zit je nu krap in de auto of wil je ruimte besparen op de tafel waar je aan zit? Pleur dan de patat in de deksel van je burger of kipnugget doosje. Bespaart je ruimte en het eet veel makkelijker!

 mcdonalds hacks

 

Free food

Dit is echt de hack die je leven voorgoed gaat veranderen. God, wat ben ik blij dat ik zo’n geniaal brein bezit en dit met jullie mag delen. Iedereen kent natuurlijk de McDonalds App waarop we iedere keer weer kijken wat voor geniale kortingscode er dan weer beschikbaar is. Deze is gratis te downloaden in de Itunes Store.

Wanneer je deze app op je telefoon hebt geïnstalleerd, kun je je account personaliseren. Hierbij moet je je naam en geboortedatum invoeren. Heb je zin in iets lekkers maar heb je geen cent te makken? Zet dan je geboortedatum op de dag dat je naar de McDonalds wilt gaan en je krijgt een heel leuk cadeautje van ze. Je mag namelijk kiezen uit één gratis hamburger, 6 gratis kipnuggets of een gratis McFlurry!

 

Slappe friet

Niets is viezer dan slappe en zachte frietjes die al half lauw zijn. Wil je verse friet, vraag dan of je friet mag zonder zout. Je krijgt dan verse en warme friet en je kunt zelf zout toevoegen als je dat wilt!

 

McDrive

Heb je haast, dan ga je vast en zeker eerder door de McDrive dan dat je de tijd neemt om binnen te bestellen. Hier doe je goed aan, want de mensen die in de rij wachten bij de McDrive, krijgen eerder hun bestelling dan de mensen die binnen in de rij staan!

 

Meer frisdrank

Meestal zit je beker voor de helft vol met ijsblokjes waardoor er veel minder frisdrank bij kan. Bestel daarom je frisdrank zonder ijs zodat er meer in kan! Lekker gierig, maar alles voor hydratatie!

 

Oke dan, dat waren mijn Mcdonalds hacks alweer. Bedankt me later maar!

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge