Waar ik mijn logo heb laten ontwerpen

logo laten ontwerpen

Als blogger zijnde ben ik zelf ook lid van verschillende Facebook-groepen speciaal voor bloggers. Hierin worden vragen gesteld en kun je vaak ook eigen geschreven blogposts plaatsen. Ik zie wekelijks dezelfde vragen voorbij komen over bloggerelateerde onderwerpen. Vaak ook over logo’s. Want hoe vind je iemand die een logo kan maken dat precies bij je past en ook nog eens niet te duur is?

Weet je daarnaast ook al wat je wilt? Heeft jouw website een eigen stijl, een vaste kleur of iets anders herkenbaars wat terug moet komen in het logo? Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Jouw logo wordt namelijk ook snel als handelsmerk of herkenningsteken gezien wanneer je deze gebruikt op een website of op visitekaartjes bijvoorbeeld.

Logo laten ontwerpen

Waar je ook over na moet denken, is het budget wat je ervoor over hebt. De mogelijkheid om een logo voor niets te laten ontwerpen is er bijna niet meer, tenzij je zelf op internet gaat lopen knoeien. Maar daar word je zelf ook niet erg gelukkig van lijkt mij.  Als blogger zijnde, of wanneer je überhaupt een website beheert, is een logo bijna noodzakelijk. Zoals ik al zei is een eigen logo een belangrijk kenmerk voor jouw unieke bezoekers.

logo laten ontwerpen

Mijn logo liet ik maken door Remon, die ik stiekem al kende. Hij heeft al jaren ervaring, weet wat hij doet en heeft een frisse blik. Ik vertelde hem wat ik ongeveer zou willen hebben qua logo, en voor ik het wist kreeg ik hem opgestuurd en kon ik hem gebruiken voor mijn website.

Ik weet zeker dat er veel bloggers zijn die twijfelen om een logo te laten maken. Maar ik zeg doen! Het is zo’n goeie investering in iets waar je lang van kan genieten en het ziet er ook nog eens professioneel uit! Je kunt Remon altijd een mailtje sturen wanneer je de knoop hebt doorgehakt om een eigen logo te laten ontwerpen of wanneer je vragen hebt.

Je kunt hem contacten via: remon_spaargaren@hotmail.com

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge