Leuke Netflix series die je gezien moet hebben!

leuke netflix series

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Denk aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee?

Het gebeurde een aantal maanden geleden. De dag die mijn leven drastisch veranderde; ik kreeg het wachtwoord van een Netflix account. Nog nooit in mijn leven ben ik eerder zo verslaafd geweest aan iets. Ik ben zelfs zo verslaafd, dat ik naast het account dat ik mocht gebruiken een eigen abonnement heb aangeschaft voor Netflix.. Puur en alleen om dan ook op mijn telefoon te kunnen kijken naar verschillende leuke Netflix series. Hieronder zie je een aantal van mijn favorieten!

 

Leuke netflix series

Orange Is The New Black

Mijn netflix verslaving begon bij deze serie, Orange Is The New Black. Een serie die zich afspeelt in een vrouwengevangenis waar echt de meest bizarre dingen gebeuren. De hele gevangenis zit vol met de meest bizarre typetjes en ieder personage is zo goed gespeeld.  Intussen heb ik het laatste seizoen ook allang weer afgekeken. Ik ben benieuwd of er nog een seizoen aan gaat komen!

Pretty Little Liars

Heel cliché, maar nadat ik het laatste seizoen van Orange Is The New Black uitgekeken had, moest ik aan een nieuwe leuke Netflix serie beginnen. En aangezien iedereen niet uitgepraat raakt over Pretty Little Liars en ik een van de weinige ben die de Facebook Memes over ”A” niet begreep, begon ik aan deze serie. Ook al zijn sommige dingen onwijs ongeloofwaardig, je wordt door de verhaallijn wel meegesleurd. In een zin uitgelegd: 5 vriendinnen worden gestalkt en geterroriseerd door ”A” die ze continu sms’jes stuurt.

Thirtheen Reasons Why

Het kan niet zo zijn dat je Thirteen Reasons Why hebt gemist wanneer je een Netflix abonnement hebt. Dit is een van de heftigste series die ik gezien heb, maar wel onwijs mooi en goed gemaakt. Het is een vrij pittige serie met scenes over verkrachting, mishandeling en zelfmoord. Tijdens de laatste aflevering heb ik met half dicht geknepen ogen moeten kijken. Tot nu toe staat er maar één seizoen online, maar seizoen twee komt eraan hoorde ik!

Gossip Girl

Dit is echt zo’n zwijmel serie dat eigenlijk nergens over gaat. Een groep rijke vrienden in Manhattan worden in de gaten gehouden door een blogger die op een site allerlei roddels verspreid over deze vriendengroep. Iedereen heeft een relatie gehad met iedereen en ze zijn ook allemaal onwijs rijk en gaan naar de grootste feesten. Het is een leuke serie, maar niet heel bijzonder als je het mij vraagt.

Riverdale

Seizoen 1 is net uit en ik ben nu al fan van deze serie. Binnen een week heb ik alle afleveringen erdoor heen gejast. Riverdale heeft het gewoon allemaal. Moorden, liefde, drama, mysterie, echt alles. Het is echt een aanrader wanneer  je een netflix abonnement hebt en op zoek bent naar een nieuwe en vooral meesleurende serie.

Orphan Black

Mijn nieuwste verslaving is Orphan Black. Een serie over een  jonge vrouw die door het zien van een zelfmoord van een vrouw die precies op haar lijkt, erachter komt dat ze niet de enigste is met dit uiterlijk. In deze serie komt best veel geweld en actie voor. Meestal hou ik daar niet zo van, maar deze serie vind ik helemaal geweldig!

Dit waren mijn favoriete leuke Netflix series. Welke serie raadt jij mij aan om nog eens te bekijken?

Lees ook: De 10 tips voor een beginnende blogger

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge