Nog even over meer leuke boeken lezen

Leuke boeken

Vóór mijn niet lang durende pauze benoemde ik in deze post een aantal goals die ik in Juli graag zou willen behalen. Daaronder viel ook een voornemen om meer boeken te gaan lezen deze maand. Vooral interessante, spannende en leuke boeken. Ik vertelde dat ik vroeger echt een boekenwurm was en vaak ook voor het slapen gaan een aantal bladzijdes las om wat lekkerder in slaap te kunnen vallen. Gek genoeg is deze ‘hobby’ langzaamaan steeds minder geworden waardoor ik weinig tot nooit meer las. Maar deze maand zou dat anders zijn.

Net als vroeger wil ik weer gaan lezen voor het slapen gaan. Niet alleen omdat het een van mijn voornemens is, maar vooral ook om te voorkomen dat ik weer als een hersendode naar het felle licht van mijn telefoon blijf staren wat weer resulteert in een slapeloze nacht.

My  Way & Huwelijk

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk nam ik twee boeken mee. De een las iets taaier weg dan de ander, maar ze zijn beide uitgelezen en zitten onderhand ook helemaal onder de zonnebrand en Dorito vlekken door mijn vingers. Zie je het al voor je, Kyara aan het zwembad op een bedje met een zak chips, onder de vette olie met het boek van Monica Geuze in haar hand. Heerlijk. De E-reader van mijn tante kreeg ook een plekje in mijn koffer, maar hier ben ik helaas niet aan toe gekomen.

Echte mannen eten geen kaas

Nadat ik de grens overstak en weer thuis was begon ik aan een boek die ik een aantal jaar geleden in een paar dagen tijd uitgelezen had. Een heftig verhaal waarover nog steeds gespeculeerd wordt dat het niet echt gebeurd is en het daarom in de categorie broodje aap zou vallen. Ik heb geen idee, ik vind het gewoon een goed boek. Wellicht geschreven door iemand met een uitgebreide fantasie die van verschillende gebeurtenissen iets uitbundiger schreef dan nodig was. Daarom heet het ook gebaseerd op een echt gebeurd verhaal.

leuke boeken

Verder weg

Wanneer ik bovenstaand exemplaar, misschien wel voor de vijfde keer, uitgelezen heb, ligt er alweer een nieuw boek op mij te wachten. Een boekwerk dat ik kocht tijdens een bezoekje aan de Dominicanenkerk in het hartje van Maastricht. En dat maakt hem misschien ook nog wel een stuk meer speciaal. Dit boek bevat aardig wat bladzijdes en is zo te zien misschien nog wel taaier dan Huwelijk. Gelukkig kan ik lezen wanneer ik dat wil en zit er geen tijdsdruk achter.

Zoals je kunt zien lukt het al aardig om wat meer te lezen deze maand. Wanneer jij nog leuke boeken kent laat het mij dan vooral weten hieronder. Ik vind het altijd leuk om nieuw leesvoer te ontdekken!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Fleur
  juli 20, 2017 at 9:05 am

  Ja jeetje, Echte Mannen eten geen kaas is wel héél lang geleden. Inderdaad, ik betwijfel of het waar is maar aan de andere kant; dit blijft wel hangen en ik krijg bij alleen de herinneringen aanndat boek alweer kippenvel.. bizar he! De laatste tijd ben ik ook weer meer aan het lezen en het is zo fijn! Als je nog zoetsappige aanraders nodig hebt ik geef ze je graag:)

  • Reply
   Kyara Esteva
   juli 20, 2017 at 9:28 am

   Het is bijna tien jaar geleden dat het boek is uitgebracht, moet je na gaan hoe lang geleden het al is haha. Blijft inderdaad een goed boek. En aanraders zijn altijd welkom natuurlijk!

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  juli 20, 2017 at 12:53 pm

  Wat leuk dat je weer leest! Ik werk in een boekhandel en ben een echte boekenwurm, dus ik lees ook erg veel. Naar Huwelijk ben ik nog steeds heel benieuwd! Ik ga een enorme stapel meenemen op vakantie en ik heb er nu al heel veel zin in! Malou x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge