5 leuke blogs die wel iets toevoegen aan het internet

leuke blogs

De laatste tijd lees ik steeds vaker. Niet alleen maar online, maar ook echte boeken uit de bieb. Maar dat betekend niet dat ik het leesvoer op internet aan mij voorbij laat gaan. Ik struin namelijk veel rond op het internet naar nieuw leesvoer van andere leuke blogs. Daarom is het ontdekken van nieuwe blogs ook zo onwijs tof. En vooral wanneer die leuke blogs daadwerkelijk iets toevoegen aan het internet. Deze bloggers zijn namelijk speciaal. En in deze post laat ik je zien waarom. Lees je mee?

 

Paper Boats

Het is een tijdje stil geweest rondom Aline haar blog, maar ze liet in haar laatste post weten dat er weer meer blogposts van haar gaan verschijnen. En daar ben ik helemaal happy door! Aline schrijft zo onwijs leuk, is heel erg down to earth, houdt net zoveel van katten als ik en laat ook zien dat ze geniet van de kleine dingen in het leven. Stiekem kan ze ook zo af en toe heerlijk sarcastisch schrijven en ben ik ook nog eens ontzettend jaloers op haar fotografie skills.

 

Lauresque

Kort geleden ontdekte ik Laura haar blog en ik was meteen verkocht. De laatste tijd trekken de blogs met meer diepgang en het ‘down to earth gevoel’  mij meer dan de blogs over voeding en sport.  Ik vind Laura gewoon zo tof omdat ze zichzelf blijft en geen standaard blogger is. Haar kledingstijl, haar manier van schrijven, ik vind het allemaal geweldig!

 

Blog of Ys

Ik heb al een tijdje niets meer voorbij zien komen op Ysanne haar blog. Maar normaal gesproken vind je hier grappige columns, leuke lijstjes en persoonlijke posts. Ze is net zo gek op sushi als ik, schrijft onwijs leuk en ik herken mezelf in haar grappige columns. Je vind ontzettend veel vermakelijk leesvoer op Ysanne haar blog!

 

Ik Ben Iris Niet

Een van mijn favoriete blogs is de blog van Iris. Iris is een jonge vrouw en schrijft over alles wat met een groener en gelukkiger leven te maken heeft. Op haar blog vind je verschillende manieren om zelf een steentje bij te dragen om de wereld te verbeteren. Maar zoals Iris zelf zegt: ” Met mijn blog hoop ik je te inspireren dat groen doen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, maar nóóit met een wijzend vingertje, want het moet natuurlijk wel leuk blijven! ”.  Buiten dat vind je hier ook leuke hotspots, leuke winkels, tips over dierproefvrije producten en persoonlijke verhalen.

 

Visionarylife

Mis je wat positiviteit en energie op het moment? Dan is het een goed plan om de blog van Deisy te bezoeken. Je vind hier verschillende artikelen binnen de onderwerpen: persoonlijke ontwikkeling, positiviteit en creativiteit. Deisy deelt ook haar eigen blogtips, tips over ondernemen en hoe je van het leven een feestje kunt maken. Wel met een vleugje zelfspot

Lees ook: Mijn 6 favoriete blogs die ik vaak lees

Dit waren 5 leuke blogs die ik altijd in de gaten hou! Ik ben altijd benieuwd naar nieuw leesvoer van mede-bloggers dus laat ook zeker jouw blog hieronder achter in de comments!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Suzanne
  juni 21, 2017 at 11:38 am

  Leuk lijstje! Ik vind het ook leuk om nieuwe adresjes te ontdekken en doe dat meestal via de rubriekenpagina’s (lifestyle, food) op Bloglovin’. Zoveel onontdekte parels! <3

 • Reply
  Debby
  januari 27, 2018 at 7:13 pm

  Leuke lijst! Alleen de link van paperboats verwijst naar lauresque 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge