Laat me met rust

We kennen hem allemaal. Die man waar je haast een trauma van oploopt. Die man waarvan je hoopt hem nooit meer tegen te komen wanneer je eens lekker wilt gaan zweten in de gym. Die man die je aan staart tot je er kippenvel van krijgt. The creeper at the gym.

Koen.

Ik geef je even een bijnaam. Dat vind ik wel zo prettig aangezien ik hoop dat je dit leest en me nooit, maar dan ook nooit meer aanstaart wanneer ik mijn ding probeer te doen in de sportschool. Ik raak namelijk lichtelijk geïrriteerd en voel mij een tikkeltje opgelaten wanneer ik je weer eens binnen zie lopen en zie dat jouw ogen direct zoeken naar jonge meisjes die je even goed kan gaan begluren.

Gewoon niet doen Koen.

Ook al zeg je geen woord tegen me, hebben we elkaar nog nooit gegroet en weet je (hopelijk) niet hoe ik heet, vind ik je echt een ouwe viezerd. Ik probeer mezelf er steeds van te overtuigen dat je niet naar me loert, maar dat lukt voor geen meter aangezien ik je ogen in m’n net getrainde billen voel branden.

Wanneer ik je aan zie komen lopen zet ik vaak mijn koptelefoon op, en doe ik net alsof ik me in mijn eigen wereld bevind. Gelukkig werkt dat zo nu en dan, en loop je in een rechte lijn langs me heen naar de andere kant van de sportschool. En ja, ik zie je ook wanneer je vanaf daar achter die ene plant staat en me begluurd. Ik ben namelijk niet achterlijk.

Denk ik.

Je bezorgt me kippenvel Koen, zelfs als twee scheppen Pre Workout door m’n strot heb gegooid en ik weer eens hoor dat je als een achterlijke begint te kreunen omdat die dumbells van 6 kilo te pittig voor je zijn. En zelfs nu ik er over schrijf, begint er weer iets te borrelen.

O nee, dat is mijn avondeten van net.

Trouwens Koen, niet getreurd, want er zullen vast en zeker meisjes zijn die het wel heel chill vinden om bekeken te worden. Als je goed zoekt tenminste. Maar ik ben dat dus niet. Dus draai je om, doe je ding en ga daarna gewoon lekker naar huis om samen met je vrouw en kinderen een stamppotje te eten.

Kijk maar ff wat je ermee doet.

Doeg.

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Tamara TS
    september 20, 2016 at 4:48 pm

    Zo herkenbaar en vervelend. Toen ik nog aan powerlifting deed trainde ik samen met de mannen en had ik nergens last van. Die trainen zelf allemaal hard en laten zich niet afleiden. Toen ik later aan fitness ging doen was het anders. Er zijn daar veel te veel mensen die er zijn om te kijken en bekeken te worden. Zo akelig, bah.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge